i5 7200U laptop Forza 4 ve 5 için yeterli mi?

İşletim sistemi
Windows 10

Python KaĞaN

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2021
Mesajlar
51
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhaba, elimde bir sistem var Forza 5 veya 4'ü kaldırır mı diye araştırdım ve yeteri kadar bilgiye ulaşamadım. Bilgisayar hakkında çok bir bilgim yok maalesef eğer sistemim uyarsa birikimimle Logitech G29 alacağım.

Laptop özellikleri:
İşlemci Intel(R) Core(tm) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.70 GHz.
Takılı RAM 12 GB.
Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
DirectX sürümü: DirectX12.
Ekran kartları: Intel(R) HD Graphics 620 - NVIDIA GeForce 940MX.
SSD: 400 GB
 
Muhtemelen oynayabilirsiniz ancak ne kadar keyif alırsınız bilmiyorum. RAM’in yetersiz kaldığı durumlar olabilir.
 
G29 almanıza değer bir oyun zevki olacağını sanmıyorum ama uygun fiyata FH5’i hesap şeklinde satın alarak deneyebilirsiniz. Keyif alırsanız sonrası size kalmış. Amacınız G29’u kullanıp sürüş zevki yaşamaksa şu anki sisteminiz Assetto Corsa’yı güzel oynatır.
 
G29 almanıza değer bir oyun zevki olacağını sanmıyorum ama uygun fiyata FH5'i hesap şeklinde satın alarak deneyebilirsiniz. Keyif alırsanız sonrası size kalmış. Amacınız G29'u kullanıp sürüş zevki yaşamaksa şu anki sisteminiz Assetto Corsa'yı güzel oynatır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu videodaki Forza 4 kafamı karıştırdı benim bilgisayar bunun gibi performans verebilir mi yoksa hala asetto için aynı fikirde misiniz çünkü bu videodaki adam gibi oynayabilirsem hem Forza 4 hem de Assetto Corsa alacağım. Sizi de yordum hakkınızı helal edin.
 
Testlerdeki FPS 5-10 oynayabiliyor fakat bence Forza 4 ü oynayabilirsiniz. Tek düşüncem kış mevsiminde FPS'niz daha çok düşebilir bende o şekilde oluyordu kesin bir şey söylemem zor. Kafa dağıtmalık içinse al ve dene baktın kasıyor iade edersin, drop mecburen yersin PC ısınıyorsa daha da fazlalaşır bunu unutma.
 
Testlerdeki FPS 5-10 oynayabiliyor fakat bence Forza 4'ü oynayabilirsiniz. Tek düşüncem kış mevsiminde FPS'niz daha çok düşebilir bende o şekilde oluyordu kesin bir şey söylemem zor. Kafa dağıtmalık içinse al ve dene baktın kasıyor iade edersin.

Ya sonra kabul etmezlerse oyun elimde patlar diye korkuyorum yani 5-10 FPS fena değil sanki adam gayet akıcı oynayabiliyor takılma olmuyor olarak gördüm ben
 
Hocam videodaki performans bile keyifli bir oyun için özellikle G29 alıp oynamaya değecek kadar yeterli değil. Bence Assetto Corsa’da şansınızı deneyin. Binlerce harita, araba moduyla G29’u sonuna kadar yaşarsınız.
 
Ya hocam kafam biraz karıştı şimdi ben Forza4'ü takılmadan 1, 5-2 saat oynayabilir miyim çünkü G29 için olan birikimi eğer bilgisayar Forza oynatmazsa dövize yatırım yapacağım ben sadece evet ve hayır cevabı alıp uzuyayım buradan :D

Hocam videodaki performans bile keyifli bir oyun için özellikle G29 alıp oynamaya değecek kadar yeterli değil. Bence Assetto Corsa'da şansınızı deneyin. Binlerce harita, araba moduyla G29'u sonuna kadar yaşarsınız.

Tamam o zaman öyle yapacağım asettoyu yüksek grafiklerde rahatça kaldırır değil mi 1-2 saat

Yani bir de bilgisayarda çok fazla bir ısınma durumu olmaz değil mi GPU'yu çok mu zorlar bu tarz oyunlar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı