i5 7200U ve 940MX darboğaz

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar burada darboğaz var mı?

Sistem:
i5 7200U.
940MX.
12GB RAM.
1614084206836.png

Laptopta darboğaz olur yanlış bilgi vermeyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşlemciniz güçsüz ve Valorant işlemci odaklı olduğu için normal bana kalırsa.

Olur hocam olur merak etmeyin : )

Çıldırmak üzereyim ben 940MX laptopla nasıl 40 FPS alıyordum o zaman.

Hocam laptopa kendimden iyi baktığım için olabilir mi?

İşlemcisi i7-10750h olan 1080 ekran kartlı bir laptop yok. Model belirtir misiniz?

Hocam o gün 10750 h ile ilgilendiğim için unuttum doğruyu yazmayı gerçekten 10750 h model yazıyormuş 10750h değil 7700HQ. Düzeltirim imza ayarlarına uzun süredir bakmıyorum.

VALORANT, işlemci odaklı ve ortalamanın aşağısında bir sistemin bile oynatabileceği kadar düşük sistem gereksinimlerine sahip. Ondan yüksek CPU, düşük GPU kullanımı olduğunu düşünüyorum.

Hocam laptopa kendimden iyi baktığım için olabilir mi?

Hocam o gün 10750 h ile ilgilendiğim için unuttum doğruyu yazmayı gerçekten 10750 h model yazıyormuş 10750h değil 7700HQ. Düzeltirim imza ayarlarına uzun süredir bakmıyorum.

Pek sanmam bu laptopta sizin özelliklernizin aynısı var ve evde duruyordu formatladım kullandım ben de.

O anlamda değil sizin gözünüz gibi baktığınız doğrudur ben niye alamıyorum ben de gözüm gibi baktım.

Hocam şimdi sizin konu ile alakası yok ama siz 8 GB RAM demişsiniz. Zaten eğer ihtiyacı varsa onu GPU 1 veya 2 alıyor zaten size kalıyor 3 veya 4 GB.

Kusura bakmayın anlamdım.

Hocam sizin 8 GB RAM belleğiniz bulunuyor bunu Windows ve Microsoft'un bazı hizmetleri kullanıyor bir de Intel dahili GPU kendine alan ayırıyor kalıyor size RAM 4 GB belki daha az yani sizin benimle aynı performansı alamamanızın nedeni bu olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı