i5 7300HQ işlemci performans kaybı

Avelox

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar 2017'nin mart ayında MSI GL72 7rd modelli bir PC aldım. İlk iki yıl oynadığım oyunlarda hiç sıkıntı çekmeden oynadım, fakat son 3 aydır işlemcimde ciddi bir performans kaybı var. Ne OBS'den işlemci üstünden yayın verebiliyorum ne de oyunlarda stabil bir performans alabiliyorum. PC'yi aldığımdan beri termal macun yenilemesi yapmadım. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Önerileriniz nelerdir?

Sistem özellikleri: 12 GB RAM. GTX 1050 ekran kartı. Intel 7300HQ 2.50 GHz işlemci. 1 TB HDD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 2017'nin mart ayında MSI GL72 7rd modelli bir PC aldım. İlk iki yıl oynadığım oyunlarda hiç sıkıntı çekmeden oynadım, fakat son 3 aydır işlemcimde ciddi bir performans kaybı var. Ne OBS'den işlemci üstünden yayın verebiliyorum ne de oyunlarda stabil bir performans alabiliyorum. PC'yi aldığımdan beri termal macun yenilemesi yapmadım. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Önerileriniz nelerdir?

Sistem özellikleri: 12 GB RAM. GTX 1050 ekran kartı. Intel 7300HQ 2.50 GHz işlemci. 1 TB HDD.
Hocam gün geçtikçe gereksinimler artıyor. 7300Hq gibi bir işlemciyle yayın vermek hayal zaten.

Bundan birkaç ay önce gayet verebiliyordum aslında. Fakat son birkaç aydır işlemciden kaynaklı droplar yiyorum. Bende bundan dolayı ekran kartından veriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı