- Makaleler
- 9
Daha fazla
Selam arkadaşlar BF1 Revolution alacağım ama online performansını merak ediyorum. Youtube'da videolar var çok güzel oynatıyor ama ben bizzat buradan oynayan kişilerin görüşlerini almak isterim. Korsan olarak indirip denedim hikaye modunda muhteşem grafiklerde Texture ve en alttan bir ayar yüksekte diğerleri orta ayarda oyun gerçekten muhteşem gözüküyor bu haliyle ve kasma falan yok. Sadece video ve görev geçişlerinde hani şu yükleme yaptıgını belirtir sağ üst köşede o çıktıgında anlık bir kasma oluyor. Onun haricinde çok akıcı 55 ve 70 FPS arası oynuyorum. Kesinlikle almak istiyorum bu oyunu.
Bu arada sağ olsun EA ücretsiz denemeyi kapatmış oynayamıyorum. 10 saat için 3.99 dolar istiyor nasıl bir kafa varsa adamlarda. 10 saat için ben 25 TL verecek kadar enayi değilim. İnşallah geri getirirler deneme sürümünü yoksa ileride param falan olursa ZLO'ya bağış yaparım.
Bu arada sağ olsun EA ücretsiz denemeyi kapatmış oynayamıyorum. 10 saat için 3.99 dolar istiyor nasıl bir kafa varsa adamlarda. 10 saat için ben 25 TL verecek kadar enayi değilim. İnşallah geri getirirler deneme sürümünü yoksa ileride param falan olursa ZLO'ya bağış yaparım.
Son düzenleyen: Moderatör: