i5 7300HQ ve GTX 1050 Sistemin CS:GO'da Kasması

KYKPAT

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sorunum oyunlarda drop sorunu yani anlık takılma. Mesela CSGO 120 130 FPS oynarken bir anda 40 50 düşüyor 1-2 saniye sonra tekrar eski haline dönüyor. FPS oyunlarda drop sorunu gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Önerilerinize açığım.

Sistem:
  • İ5 7300HQ
  • GTX 1050 4GB
  • 8 GB 2400 MHz RAM
  • 1 TB 5400 RPM HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı özellikte laptopa sahibim. Ara sıra oyun oynarım. Droplar bende de oluyor. Bildiğim kadarıyla bunun en büyük sebebi HDD. SSD olursa sorun kalkacaktır. Yine de diğer kullanıcı ve bilgili kişilerin yorumunu da görmek lazım.

Sorunum oyunlarda drop sorunu yani anlık takılma. Mesela CSGO 120 130 FPS oynarken bir anda 40 50 düşüyor 1-2 saniye sonra tekrar eski haline dönüyor. FPS oyunlarda drop sorunu gerçekten çok can sıkıcı bir durum. Önerilerinize açığım.

Sistem:
  • İ5 7300HQ
  • GTX 1050 4GB
  • 8 GB 2400 MHz RAM
  • 1 TB 5400 RPM HDD
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunu dene.

Oyun oynarken bilgisayarınızı fişe takılı oynamanızı tavsiye ederim.
Topluluk sunucularında oynuyorsanız FPS düşüşleri normaldir. Optimize olmadığından kaynaklanıyor.

Ekran kartım WHQL,pil yüksek performansta,HD Tune kullandım hem hızlı tarama hem yavaş tarama yaptım bad sector çıkmadı.Msi Afterburner uygulaması kullanıyorum.Drop yediğim zaman sol üstte bilgilerin olduğu kısmında no limit yazıyor.Drop yediğim zaman no limit yazmasının sebebi nedir ?
Şimdi bilgisi olan arkadaşlara soruyorum.Dell İnspiron 7577 kullanıyorum.Ayrıyeten SSD yuvası var mı HDD haricinde ? Bir de ram dizilimi 1x8 GB mı yoksa 2x4 GB mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı