i5 7400 mü daha iyi yoksa Ryzen 5 5600X mi?
i5 7400 mü daha iyi yoksa Ryzen 5 5600X mi?
Bu arkadaş profesyonel tasarımcı mı? Biz kullanıcılar hangi ürün daha F/P ise onu kullanmalıyız. Bunun sabit bir markası yok.Sizin sorduğunuz soru birazcık “iPhone 14 Pro Max mi alayım, yoksa Samsung S24 Ultra mı?” gibi olmuş. Evet; benim örneğimdeki Samsung'ya da buradaki Ryzen çok daha güçlü olabilir ama herkesin bildiği gibi; bir Samsung, asla bir Apple etmez. Tıpkı bir AMD'nin asla bir Intel etmeyeceği gibi. Şimdi bana karşı çıkanlar olacak; benim de onlara tek sorum olacak: Sizler hiç profesyonel tasarımcıların (ki herkes bilir ki Pro tasarımcıların her türlü parçası, Pro gamerlarınkinden hep daha pahalıdır.) AMD işlemci kullandığını gördünüz mü? %100 demiyorum ama %90-95'i Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartı kullanır. Çünkü bunlar çok daha az sıkıntı çıkaran markalardır. Yaklaşık 25 yıllık gerek masaüstü, gerek laptop, gerekse tablet ve her türlü marka işlemci/ekran kartı kullanan birisi olarak size şunu söyleyebilirim ki; eğer işinizi görüyorsa Intel'den şaşmayın çünkü kaliteden ödün vermiş olursunuz. Ha daha da iyisi; bütçeniz yetiyorsa biraz daha koyup verdiğiniz AMD işlemciye denk bir Intel bakabilirsiniz.
Aynen canim. Ayrica biri iPhone 14 Pro Max degil iPhone 8 olur anca. Digeri de S20 oluyor.Sizin sorduğunuz soru birazcık “iPhone 14 Pro Max mi alayım, yoksa Samsung S24 Ultra mı?” gibi olmuş. Evet; benim örneğimdeki Samsung'ya da buradaki Ryzen çok daha güçlü olabilir ama herkesin bildiği gibi; bir Samsung, asla bir Apple etmez. Tıpkı bir AMD'nin asla bir Intel etmeyeceği gibi. Şimdi bana karşı çıkanlar olacak; benim de onlara tek sorum olacak: Sizler hiç profesyonel tasarımcıların (ki herkes bilir ki Pro tasarımcıların her türlü parçası, Pro gamerlarınkinden hep daha pahalıdır.) AMD işlemci kullandığını gördünüz mü? %100 demiyorum ama %90-95'i Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartı kullanır. Çünkü bunlar çok daha az sıkıntı çıkaran markalardır. Yaklaşık 25 yıllık gerek masaüstü, gerek laptop, gerekse tablet ve her türlü marka işlemci/ekran kartı kullanan birisi olarak size şunu söyleyebilirim ki; eğer işinizi görüyorsa Intel'den şaşmayın çünkü kaliteden ödün vermiş olursunuz. Ha daha da iyisi; bütçeniz yetiyorsa biraz daha koyup verdiğiniz AMD işlemciye denk bir Intel bakabilirsiniz.
Bu arkadaş profesyonel tasarımcı mı? Biz kullanıcılar hangi ürün daha F/P ise onu kullanmalıyız. Bunun sabit bir markası yok.
Aynen canim. Ayrica biri iPhone 14 Pro Max degil iPhone 8 olur anca. Digeri de S20 oluyor.
![]()
Intel, 13/14. Nesil CPU'lardaki Kararlılık Sorunları Üzerine Açıklama Yaptı
Intel, 13. ve 14. nesil Core işlemcilerinde yaşanan kararlılık sorunları hakkında bir açıklama yayınlayarak, bu problemlerin sorumluluğunu doğrudan an...www.merlininkazani.com
![]()
13th and 14th Gen Intel CPU instability also hits servers — W680 boards with Core i9 K-series chips are crashing
These non-Z series motherboards don't push 13th and 14th Gen chips nearly as hard, so what's happening?www.tomshardware.com
Profesyonel tasarimcilarin Intel kullandigini gormedim. Mac kullaniyorlar. Ayrica profesyonel tasarimcilar islemciden de sistem toplamaktan da anlamayan tipler.
Aynen canim. Ayrica biri iPhone 14 Pro Max degil iPhone 8 olur anca. Digeri de S20 oluyor.
![]()
Intel, 13/14. Nesil CPU'lardaki Kararlılık Sorunları Üzerine Açıklama Yaptı
Intel, 13. ve 14. nesil Core işlemcilerinde yaşanan kararlılık sorunları hakkında bir açıklama yayınlayarak, bu problemlerin sorumluluğunu doğrudan an...www.merlininkazani.com
![]()
13th and 14th Gen Intel CPU instability also hits servers — W680 boards with Core i9 K-series chips are crashing
These non-Z series motherboards don't push 13th and 14th Gen chips nearly as hard, so what's happening?www.tomshardware.com
Profesyonel tasarimcilarin Intel kullandigini gormedim. Mac kullaniyorlar. Ayrica profesyonel tasarimcilar islemciden de sistem toplamaktan da anlamayan tipler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.