Marchempas Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, bu işlemciyi alalı hemen hemen 1 hafta civarı oldu fakat performansında bir gariplik var gibi. Oyunlarda çok darboğaz yaratıyor. GTX 1050 2 GB ile kullanıyorum fakat ekran kartımı besleyemiyor, bunun bir çözümü var mı?
Arkadaşlar, bu işlemciyi alalı hemen hemen 1 hafta civarı oldu fakat performansında bir gariplik var gibi. Oyunlarda çok darboğaz yaratıyor. GTX 1050 2 GB ile kullanıyorum fakat ekran kartımı besleyemiyor, bunun bir çözümü var mı?
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 28 Eylül 2020 #2 MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaş. Cinebench testindeki puan da gayet normal gözüküyor. Ne bekliyordun ki? Artı 0 Eksi
MSI Afterburner ile oyun içi değerleri paylaş. Cinebench testindeki puan da gayet normal gözüküyor. Ne bekliyordun ki?
Pavel Ulmanovic Dadaşev Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 1.160 Çözümler 5 28 Eylül 2020 #3 i5 7400 GTX1050ti'yi rahat besler Artı 0 Eksi
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #4 Aynı işlemci bende de var. 1050 Ti ekran kartı ile kullanıyorum. Bazen darboğaz olabiliyor. Neden bilmiyorum ama oluyor işte. Format attım düzelmedi. Artı 0 Eksi
Aynı işlemci bende de var. 1050 Ti ekran kartı ile kullanıyorum. Bazen darboğaz olabiliyor. Neden bilmiyorum ama oluyor işte. Format attım düzelmedi.
KS KS Marchempas Kilopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #5 RFKaya dedi: Aynı işlemci bende de var. 1050 Ti ekran kartı ile kullanıyorum. Bazen darboğaz olabiliyor. Neden bilmiyorum ama oluyor işte. Format attım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... hangi oyunlarda oluyor mesela bende ac unity de çok kasıyor Artı 0 Eksi
RFKaya dedi: Aynı işlemci bende de var. 1050 Ti ekran kartı ile kullanıyorum. Bazen darboğaz olabiliyor. Neden bilmiyorum ama oluyor işte. Format attım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... hangi oyunlarda oluyor mesela bende ac unity de çok kasıyor
RFKaya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 1.161 Çözümler 21 Yer Bergen, Norway Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #6 Marchempas dedi: Hangi oyunlarda oluyor? Mesela bende Assassin's Creed: Unity'de çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... O oyunu hiç oynamadım. GTA 5'te oluyor bazen. Bir de ben ekran kartıma overclock yaptım, pek FPS artışı olmadı ama overclock etki ediyor olabilir. Artı 0 Eksi
Marchempas dedi: Hangi oyunlarda oluyor? Mesela bende Assassin's Creed: Unity'de çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... O oyunu hiç oynamadım. GTA 5'te oluyor bazen. Bir de ben ekran kartıma overclock yaptım, pek FPS artışı olmadı ama overclock etki ediyor olabilir.