i5 7400 Sistem CS:GO kasma hissi ve mouse takılma sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

immersion

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
CS:GO oynarken aldığım sabit FPS 200-300 arası değişiyor bazen 150'ye iniyor fakat oyuna son girdiğim zaman 250 FPS'te bile oyun çok fazla takılıyor 75Hz monitöre sahibim daha önceden böyle bir sorun olmuyordu. Mouse sorunu ise ara sıra oluyordu. Fakat bu sorun başladıktan sonra mouse de takılmaya başladı CS:GO oynanmaz hale geldi masaüstüne ya da başka bir oyunda bu sorunları yaşamıyorum.
Arka planda ise sadece Discord, NVIDIA GeForce Experience açık.
Sistem özelliklerim:
i5-7400.
GTX 1050 Ti.
8 GB RAM.

CS:GO oynarken aldığım sabit FPS 200-300 arası değişiyor bazen 150'ye iniyor fakat oyuna son girdiğim zaman 250 FPS'te bile oyun çok fazla takılıyor 75Hz monitöre sahibim daha önceden böyle bir sorun olmuyordu. Mouse sorunu ise ara sıra oluyordu. Fakat bu sorun başladıktan sonra mouse de takılmaya başladı CS:GO oynanmaz hale geldi masaüstüne ya da başka bir oyunda bu sorunları yaşamıyorum.
Arka planda ise sadece Discord, NVIDIA GeForce Experience açık.
Sistem özelliklerim:
i5-7400.
GTX 1050 Ti.
8 GB RAM.
Geforce Experience devre dışı bırak. FPS'yi maks. 80'e sabitle düzelmez ise söyle.

V-Sync'i kontrol et, NVIDIA'dan G-SYNC'i kontrol et, monitörün 75 Hz'de olduğunu kontrol et son olarak başlatma seçeneğine -freq 75 yazman lazım.

CS:GO'da V-Sync ayarı kapalı monitör Display Port ile bağlı ve G-SYNC ayarı açık monitörüm de 75Hz'ye sabit. Oyunu silip yükledim maça girdikten 2-3 dakika sonra düzeliyor G-SYNC destekli monitör ilk defa kullanıyorum. Sence bu ayarı kapatıp monitörü HDMI ile mi bağlamalıyım yoksa Display Port ile G-SYNC açık bir şekilde mi kullanmalıyım?

CS:GO'da V-Sync ayarı kapalı monitör Display Port ile bağlı ve G-SYNC ayarı açık monitörüm de 75Hz'ye sabit. Oyunu silip yükledim maça girdikten 2-3 dakika sonra düzeliyor G-SYNC destekli monitör ilk defa kullanıyorum. Sence bu ayarı kapatıp monitörü HDMI ile mi bağlamalıyım yoksa Display Port ile G-SYNC açık bir şekilde mi kullanmalıyım?
Display port ile takılı kalsın ve g sync kapat benim tavsiyem. Daha az gecikme alırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı