i5 7400 sisteme 2 tane RX 480 takmak

erkancinper

Hectopat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz sistemime bi tane daha RX 480 ekleme gibi bi düşüncem var sizce işlemci ve anakartım bunu destekler mi? Darboğaz durumları yaşanır mı? Yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• System.png
    System.png
    113,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok saçma bir sistem yapmışsınız B250 serisi bir anakart tercihi yaparsanız daha iyi olacaktır. Çift ekran kartı yapmanıza bir gerek yok önce Ram yükseltilmesi lazım çift ekran kartı için ve SSD koyarsanız sisteminize daha iyi olacaktır. İ5 7400 2 tane RX 480 besleyecek güçte bir işlemci değildir.

Saçma ve denğesiz bir sistem, bütçe belirtin daha iyisi toplanır. İ5 7400 tek başına 1080p'de 2 tanesini besleyebileceğini sanmıyorum. Ayrıca 60FPS aldığınız oyunda 120FPS gibi değeri elde etmeniz zor veya 1-2 oyun ile sınırlı. CF her zaman X2 performans anlamına gelmiyor, tek ama güçlü kart tercih edin.

Belirtmeyi unutmuşum sistemi toplayalı 8ay kadar oldu :) gtx1080 alma gibi bi düşüncem vardı 2tane rx480 nin gtx1080den daha performanslığı olduğunu gördüm bi incelemede ondan sordum :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı