i5 7400 sisteme ekran kartı önerisi

Elektrik faturasına göre sistem topalyacaksak +80 bronz sertifika yerine +80 platinum alalım. Sonuçta gereksiz elektirik harcıyor.
Ben olayı tam anlamadım. Elektrik fatursaından tasaruf etmek için az güç tüketen ekran kartı mı alınmalı yoksa hangi PSU alınmalı ?
Kusura bakmayın en önemli konuda bilgi vermeyi unutmuşum. Bütçe meselesi şöyle. Bir sene sonra sistemim için en uygun ekran kartı neyse onu fiyatına bakmadan alabilirim veya tamamen sistemi yenileyebilirim. Ama beni bir sene idare edecek ekran kartı lazım. Eski ekran kartımı artık kullanamıyorum. Önerilerinize göre GTX 1060 düzeyinde bir ekran kartı sistemim için en iyisi. Ama benim şu anlık idare edebileceğim bir ekran kartı lazım. Bütçem 600 TL desem komik duruma düşer miyim? Yani şu anlık sadece idare etmesi benim için yeterli. Düşük ayarlarda bile oyun oynatsın yeterli. OEM RX 460'ı önerdiler. Sizce beni idare edebilir mi? Hepinize teşekkürler.
Captcha Verification RX560 al derim o zaman.

Son düzenleme:
RX 580 alınması gerektiğini düşünmüyorum ben. Tükettiği elektrik faturasından tutunda verdiği performans a kadar artı bir tarafı yok. Bence GTX 1060 almak daha mantıklı. He RX 590 dersen performans farkı açıkça kendini belli ediyor o zaman elektrik faturasından bahsetmeyeceğim bile ama RX 580 bana göre GTX 1060 dan çok da iyi bir kart değil.
Hocam peki RX 590 sistemimi çok yorar mı. Sistemim ona göre düşük kalır mı. RX 580 ile GTX 1060 arasında seçim yapacak olursam GTX 1060'ı seçeceğim. Ama RX 590 da alabilirim. Sizce hangisi.
Ben olayı tam anlamadım. Elektrik fatursaından tasaruf etmek için az güç tüketen ekran kartı mı alınmalı yoksa hangi PSU alınmalı ?

Captcha Verification RX560 al derim o zaman.
Fiyatı da uygun duruyor hocam. İdarelik alabilirim bunu. Ama oyunlarda pek sıkıntı çeker miyim. PUBG'de falan.
Fiyat yazmayanlara bunu önermeyi düşünüyorum direk 😂
GIGABYTE Geforce RTX 2080 Ti XTREME 11GB 352Bit GDDR6 DX12 Nvidia Ekran Kartı | ITOPYA Alabileceğin en iyi kart bu dostum.
Sistemime ağır gelmez mi bu. :D

Kusura bakmayın en önemli konuda bilgi vermeyi unutmuşum. Bütçe meselesi şöyle. Bir sene sonra sistemim için en uygun ekran kartı neyse onu fiyatına bakmadan alabilirim veya tamamen sistemi yenileyebilirim. Ama beni bir sene idare edecek ekran kartı lazım. Eski ekran kartımı artık kullanamıyorum. Önerilerinize göre GTX 1060 düzeyinde bir ekran kartı sistemim için en iyisi. Ama benim şu anlık idare edebileceğim bir ekran kartı lazım. Bütçem 600 TL desem komik duruma düşer miyim? Yani şu anlık sadece idare etmesi benim için yeterli. Düşük ayarlarda bile oyun oynatsın yeterli. OEM RX 460'ı önerdiler. Sizce beni idare edebilir mi? Hepinize teşekkürler.
İkinci el GTX 960 veya bütçeni zorlar isen 0 RTX 570 alabilirsin yanılmıyorsam 900 tlye bulunabiliyorlar.

RX 560'la oyunlarda sıkıntı çekmezsiniz ama 1 sene sonra sistemi toptan yenileyeceksiniz bence boşuna almış olursunuz. En iyi 1 sene sabredin, güzel bir sistem toplayın. Ama illada alacam diyorsanız RX560 alınabilir.
Anladım. Teşekkür ediyorum ilginiz için. Sabretmem daha mantıklı olur.
İkinci el GTX 960 veya bütçeni zorlar isen 0 RTX 570 alabilirsin yanılmıyorsam 900 tlye bulunabiliyorlar.
İkinci el ürünlere pek güvenemiyorum. Ama düşünebilirim mecbur. Sonuçta sadece idarelik bir şeyler bakıyorum. İLeride sistemimi yenileyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı