i5 7400 ve GTX 1050 Ti sistem FiveM'de yeterli olur mu?

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim
i5 7400.
GTX 1050 Ti.
16 GB DDR4.

Oyunu düşük grafiklerde oynayacağım. Arada sırada NVIDIA'nin programi ile 720p ekran kaydı alacağım. Yeterli olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sistemim.
i5 7400.
GTX 1050 Ti.
16 GB DDR4.

Oyunu düşük grafiklerde oynayacağım. Arada sırada NVIDIA'nin programi ile 720p ekran kaydı alacağım. Yeterli olur mu?

Çok FiveM hakkında bir bilgim yok fakat bazı konularda anlatılana bakarsak ağır bir sunucu olmama kaydıyla kaldırabileceğini düşünüyorum.

Arkadaşlar sistemim
i5 7400.
GTX 1050 Ti.
16 GB DDR4.

Rahat yeter hocam ayarları en düşükte tutup 60+ fps nvidia ilede kayıt alırsın.Zaten hiç performansdan kaybın olmuyor nerdeyse çok hafif.Kayıt ayarlarından bit hızını düşürsen daha iyi olur.

Rahat yeter hocam ayarları en düşükte tutup 60+ FPS NVIDIA ile de kayıt alırsın. Zaten hiç performansdan kaybın olmuyor neredeyse çok hafif. Kayıt ayarlarından bit hızını düşürsen daha iyi olur.

Anladım hoca çok teşekkür ederim hatta çok güzel gözüken bir pack var onu kullanacağım FPS de bayağı arttırıyormuş teşekkür ederim yardımınız icin.

Anladım hoca çok teşekkür ederim hatta çok güzel gözüken bir pack var onu kullanacağım FPS de bayağı arttırıyormuş teşekkür ederim yardımınız icin.
Rica ederim,dediğim gibi bit hızını düşürürseniz hem fps kaybınız sıfıra iner nerdeyse hemde kayıt aldıktan sonra kayıdın boyutuda düşer ve çok kaliteden ödün vermezssiniz.Settings.xml dosyası ile 1-2 gölge ayarını kısıp daha çok fps alabilirsiniz,iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı