i5 7400 ve GTX 1050Ti Sistem Toplama

Merdovski

Megapat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Web Developer
Vatan çalışanı da öyle söyledi haklısınız ama 250tl fark değer mi diye düşünüyorum. Anakartı msi b150m pro-vdh ye düşürüp 150tl ek yapıp rx470 alsam nasıl olur peki?

Vatan çalışanı da öyle söyledi haklısınız ama 250tl fark değer mi diye düşünüyorum. Anakartı msi b150m pro-vdh ye düşürüp 150tl ek yapıp rx470 alsam nasıl olur peki?
Mantıklı bir seçim olur bence RX 470 1050 Tİ ye göre daha performanslı ve daha iyi FPS değerleri sağlar.

Sent from my ASUS_Z00ED using Technopat mobile app

Rx 470'in 4gb ile 8gb'ı arasında çok az bir fark varmış bende 8gb'lığını seçtim sizce nasıl olmuş?
  • Msi b150m pro-vdh 2133mhz usb 3.1
  • i5 KabyLake 7500 3.4 6mb cache
  • Gskill Aegis 8gb 2133mhz Ram
  • Samsung 850 Evo 250gb SSD
  • Sapphire Rx 470 8gb 256bit Nitro+
  • Corsair Carbide Spec/01 550w 80+ Bronze
  • Asus 24" VN247H 1ms Hdmi

Birşey daha söyleyecem sistemi başka sitelerde toplarsanız anakarı değiştirmek zorunda kalmasınız size sinerji ve itopya öneririm orda daha ucuza bulabilirsiniz.

Rx 470'in 4gb ile 8gb'ı arasında çok az bir fark varmış bende 8gb'lığını seçtim sizce nasıl olmuş?
  • Msi b150m pro-vdh 2133mhz usb 3.1
  • i5 KabyLake 7500 3.4 6mb cache
  • Gskill Aegis 8gb 2133mhz Ram
  • Samsung 850 Evo 250gb SSD
  • Sapphire Rx 470 8gb 256bit
  • Corsair Carbide Spec/01 550w 80+ Bronze
  • Asus 24" VN247H 1ms Hdmi
Bu hali çok daha güzel olmuş. Alınabilir bir sistem sadece Ram konusunda bilgim yok Kingston alınabilir arada fark yok.

Birşey daha söyleyecem sistemi başka sitelerde toplarsanız anakarı değiştirmek zorunda kalmasınız size sinerji ve itopya öneririm orda daha ucuza bulabilirsiniz.

nasabilgisayar.com var Malatya'da bildiğim bir yer Monitör ve Kasa hariç tüm parçaları ordan alacağım. Monitör ile kasayı da Vatan'dan almayı düşünüyorum bu şekilde 200TL ucuza geliyor. Anakartı yükseltince 4000'in üstüne çıkıyor o yüzden 2 anakart arasında çok büyük kalite farkı yoksa fazla vermek istemiyorum.

Bu hali çok daha güzel olmuş. Alınabilir bir sistem sadece Ram konusunda bilgim yok Kingston alınabilir arada fark yok.

Kingston ile 70TL bir fark var eğer Gskill de iyidir derseniz burdan da kısmayı düşünüyorum.

nasabilgisayar.com var Malatya'da bildiğim bir yer Monitör ve Kasa hariç tüm parçaları ordan alacağım. Monitör ile kasayı da Vatan'dan almayı düşünüyorum bu şekilde 200TL ucuza geliyor. Anakartı yükseltince 4000'in üstüne çıkıyor o yüzden 2 anakart arasında çok büyük kalite farkı yoksa fazla vermek istemiyorum.

Kingston ile 70TL bir fark var eğer Gskill de iyidir derseniz burdan da kısmayı düşünüyorum.
Evet varmış ben başka siteden baktım maalesef Rami değiştirmeniz gerekiyor çünkü çok sistem toplama videoları izledim ama bu markaya hiç denk gelmedim birde sizin seçtiğiniz ram CL15 değerine sahip CL14 seçmeniz daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı