i5 7400 ve GTX 1070 Ti Darboğaz Yapar mı?

ümittt

Decapat
Benim şu anki bilgisayarım MSİ Nightblade Mi3. işlemcim i5-7400 ekran kartım ise GTX 1050 Ti güç kaynağı ise 350W. Ben bu ekran kartını çıkarıp yerine GTX 1070 Ti alıp takmak istiyorum sizce darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz olmaz yani olsa bile hissetmessin rahat ol kötü bir işlemci değil ama güç kaynağını değiştirmen lazım. 1070 Ti alıcaksan yanında +80'li bi Corsair güç kaynagı al 400 500 600'e bulursun güç kaynagını param yok diyorsan 1070 al güç kaynağı önemli çünkü.

Hangi darboğaz hissedilmiyor?
Adamın işlemcisi o kadar da kötü değil hissetmez bile. Dediğim gibi büyük ihtimal olmaz olsa bile anlamassın bile çok FPS kaybı yada kasma hissi almassın. Youtubedan bakabilirsin sonuclara işlemci kullanımı genellikle yüzde yüzdür.

Anladığım kadarıyla bu konuda baya bilgisizsiniz %100 oluyorsa zaten darboğaz var demektir %100 ün üstü yok zaten demek oluyorki darboğaz var ve bu testlerde arkada oyun haricinde başka hiç bir şey açık değil bu arkadaş discord vs kullanmayacak mı discord bile %5 en kötü cpu yiyor lütfen izlediğin videoları kendi bilginmiş gibi yazma buraya.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı