i5-750 sistem nasıl yükseltilir?

Arkadaşlar anakart 3. nesil desteklemiyor. Neden girip bakmadan sokete göre yazıyorsunuz?

Arkadaşlar anakart 3. nesil desteklemiyor. Neden girip bakmadan sokete göre yazıyorsunuz?
Pardon reis :D.
E o zaman X3440 takabilir (250₺).
Ama ekran kartını yükseltemez.

RX 550'yi en fazla GTX 950 falan yaparsınız o da 720P'de biraz darboğaz yapar. 1080P için yeterli olur. İlk ay işlemci alın. Kalan parayı saklayın. Ekran kartını satıp 2 ay sonra GTX 950 alırsınız 850-900 liraya bulunur.

Hocam 500₺ biraz zor,ekran kartı bulunabilir ama RX 550'den daha yüksek bir şey bulmak imkansız şu anda :(.
hocam o zaman ekran kartını değiştirmem şimdilik kalır 5 6 ay sonra alırım
RX 550'yi en fazla GTX 950 falan yaparsınız o da 720P'de biraz darboğaz yapar. 1080p için yeterli olur. İlk ay işlemci alın. Kalan parayı saklayın. Ekran kartını satıp 2 ay sonra GTX 950 alırsınız 850-900 liraya bulunur.

Hocam monitör de alacağım zaten sonra 144 Hz falan şu anlık 500 TL'lik yükseltmeler yapmam gerek korona yüzünden anca toparlayabilirim.

Bence de.
-RX 550 idare eder, GTA 5 1080 mediumda oynayabilirsiniz.
-Artık BTC ve ETH düşüyor, yakında fiyatlar da düşer.

Aynen hocam ekran kartı beni bayağı götürür zaten Valorant GTA 5 Left 4 Dead 2 oynuyorum sistemi zorlamıyorum yani :D
1 de 3 fan var arkadaşlar kasanın içinde fan almama şimdilik gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı