i5 7500 Sistem FPS düşüşü

Ali Kazdal

Centipat
Arkadaşlar, 1 ay once GTX 950 ve 500Watt güç kaynağı aldım gayet sorunsuz calısıyordu ama cok ısınıyordu bende 2 tane fan alarak cozum buldum. Ama sonradan PC kendisini reslemeye başladı. Ben de problemi ısıdan olduğunu düşünüp ne ısınmış diye baktığımda kasanın arkasındaki metal kısım cehenneme dönmüştü, bende cozumu PC kapağını açarak vantilator tutmaya başladım. Kapağı açtıktan sonra bazı oyunlarda 30 dk bazı oyunlarda ise 1 2 saat oynadıktan sonra oyun oynayamicak kadar drop yemeye başlıyor, geç yükleniyor harddiskde bir problemmi var deyip uygulamadan tarama yaptım. Ama hiç sorun yoktu hiç uyarı almadım, problemin neden kaynaklandığını bilen bir arkadaş varsa cozumuyle birlikte yazarsa cok sevinirim teşekkürler.

PC özelliklerim:
GTX 950.
i5 7500.
1TB harddisk.
8 GB RAM.
500 Watt PSU.

Oyunlarda bir donma olduğu için ekran kartın ısınıyor olabilir. Çünkü drop genelde o yüzden olur. Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene ya da bir önce ki sürücüyü kurmayı deneyebilirsin.
Son olarak kasan bir dolabın içinde ise onu açık bir alana kullanmayı dene derim?

Oyunlarda bir donma olduğu için ekran kartın ısınıyor olabilir. Çünkü drop genelde o yüzden olur. Ekran kartı sürücülerini güncellemeyi dene ya da bir önce ki sürücüyü kurmayı deneyebilirsin.
Son olarak kasan bir dolabın içinde ise onu açık bir alana kullanmayı dene derim?
Uygulamadan bakıyorum ekran kartı en fazla 60 dereceye cıkıyor
Kasa kapalı alanda acık alana koyamya çalışıcam teşşekürler
r6 da yüksek ayarlarda ekran kartı en fazla 60 dereceye cıkıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı