S
Silinen üye 164587
Ziyaretçi
Elimdeki anakartı ve işlemciyi elden çıkartıp Ryzen5 3600 ve buna uygun bir anakart almayı düşünüyorum. Sizce geçmeye değer mi? Oyunlarda ve performansta bariz bir fark olur mu?
Geçmeni şiddetle tavsiye ediyorum İntel'i herkes en iyisi zannediyor ama Ryzen oyun ve kurgu için müthiş bir seçim.Elimdeki anakartı ve işlemciyi elden çıkartıp Ryzen5 3600 ve buna uygun bir anakart almayı düşünüyorum. Sizce geçmeye değer mi? Oyunlarda ve performansta bariz bir fark olur mu?
Özellikle ekran kartınız iyiyse büyük bir fark olur. Kesinlikle tavsiye ederim. Tek sorun Ryzen sistemlerde en az 3000MHz RAM önerilmesi. RAM frekansınız ne ?Elimdeki anakartı ve işlemciyi elden çıkartıp Ryzen5 3600 ve buna uygun bir anakart almayı düşünüyorum. Sizce geçmeye değer mi? Oyunlarda ve performansta bariz bir fark olur mu?
Ekran kartım GTX1060 3GB sistemimde de 2x 8 GB 2400Mhz RAM takılıÖzellikle ekran kartınız iyiyse büyük bir fark olur. Kesinlikle tavsiye ederim. Tek sorun Ryzen sistemlerde en az 3000MHz RAM önerilmesi. RAM frekansınız ne ?
GTX1060 3GB var elimdeElindeki ekran kartı RTX2080ti ise geçebilirsin tabi. Ama önceliğin oyunsa ve ekran kartın bunun altında bir şeyse değmez. i5 7500 yine birçok yeni ekran kartını besleyecek güce sahip. Pentium I kadar bile işlem yapamayacak adamların tatavalarına bakma. İşlemci özelliklerini dahi bilmeden yorum yapıyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.