T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 27 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar Aşağıdaki sistemim PUBG kaldırır mı? Kaldırırsa hangi ayarlarda oynarım? 8 GB DDR4 2400 MHz RAM i5 7500 1050 Ti 250 GB SSD + 1 TB HDD Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2019
Arkadaşlar Aşağıdaki sistemim PUBG kaldırır mı? Kaldırırsa hangi ayarlarda oynarım? 8 GB DDR4 2400 MHz RAM i5 7500 1050 Ti 250 GB SSD + 1 TB HDD
KS KS T Typer31 Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 902 Çözümler 2 27 Temmuz 2019 #21 kaan kaan dedi: Lütfen önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Neden kendi konunuzu açmıyosunuz ? Princess Azula dedi: Dalga mı geçiyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Evet dalga geçiyorum o yüzden konu açtım böyle dalga geçmek için böle sistemim var 2090 Ti'lık hava atıyorum falan. rockwall08 dedi: bilerek soruyorsun kaldırır istediğin ayarlarda oynarsın ama full de ne olur bilmem Genişletmek için tıkla... Evet bilerek soruyorum bak. LeViAcKeRMaN dedi: Rahat oynarsın Bazı ayarları düşük yaparsın. Çimeni falan kendine göre özel ayarları yap. Orta ayarlar'a alırım yüksek ayara alınca PC patlıyacakmış gibi bir his veriyor ısınmamasına rağmen bende var bu sorun Genişletmek için tıkla... Hasan Aslivar dedi: Abartma istediği ayarda oyuyamaz Kenar yumuşatmayı orta yap dokuyu orta yap rahat oynatırsa elleme oynatmassa dokuyu en düşük yap oyna. Genişletmek için tıkla... Peki Gold Rush Oyununu açarmı çünkü iyi bir sistem istiyor oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
kaan kaan dedi: Lütfen önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Neden kendi konunuzu açmıyosunuz ? Princess Azula dedi: Dalga mı geçiyorsunuz . Genişletmek için tıkla... Evet dalga geçiyorum o yüzden konu açtım böyle dalga geçmek için böle sistemim var 2090 Ti'lık hava atıyorum falan. rockwall08 dedi: bilerek soruyorsun kaldırır istediğin ayarlarda oynarsın ama full de ne olur bilmem Genişletmek için tıkla... Evet bilerek soruyorum bak. LeViAcKeRMaN dedi: Rahat oynarsın Bazı ayarları düşük yaparsın. Çimeni falan kendine göre özel ayarları yap. Orta ayarlar'a alırım yüksek ayara alınca PC patlıyacakmış gibi bir his veriyor ısınmamasına rağmen bende var bu sorun Genişletmek için tıkla... Hasan Aslivar dedi: Abartma istediği ayarda oyuyamaz Kenar yumuşatmayı orta yap dokuyu orta yap rahat oynatırsa elleme oynatmassa dokuyu en düşük yap oyna. Genişletmek için tıkla... Peki Gold Rush Oyununu açarmı çünkü iyi bir sistem istiyor oyun.
nalsare Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2019 #22 kaan kaan dedi: Cevap için teşekkürler. pek anladığım bir konu değil ama herhangi bir yolu yok mu yükseltme yapılamaz mı o oyunu da oynamaları için? Genişletmek için tıkla... Ram takviyesiyle belki bir 5-10 fps artışı görülebilir Artı 0 Eksi
kaan kaan dedi: Cevap için teşekkürler. pek anladığım bir konu değil ama herhangi bir yolu yok mu yükseltme yapılamaz mı o oyunu da oynamaları için? Genişletmek için tıkla... Ram takviyesiyle belki bir 5-10 fps artışı görülebilir