OnurAkturk
Decapat
i5 7500, GTX 1060 6 GB, 16 GB RAM 2400 MZ RAM'ler var. 144 Hz monitor, işlemci soğtucu da çift fanlı. Oyunlarda CPU kullanımı hep 100 derece hep.
ama şuan fortnite cod hepsi mükemmel pubg takılıyorr birteki5 7400 + 1060 6gb ve aynı özellikler ile çoğu zaman fps drop yaşıyordum ve artık oyunu bıraktım, 2 ay sonra PC topladım ve böyle bir şey yok. Kesinlikle işlemci güçsüz kalıyor ve darboğaz yaşıyorsun. Tek çare işlemcinin değişmesi.
i5 7400 + 1060 6gb ve aynı özellikler ile çoğu zaman fps drop yaşıyordum ve artık oyunu bıraktım, 2 ay sonra PC topladım ve böyle bir şey yok. Kesinlikle işlemci güçsüz kalıyor ve darboğaz yaşıyorsun. Tek çare işlemcinin değişmesi.
Sorulan sorulara cevap vermiyorsun ki yardım edelim.
İşlemci frekansı ne durumda?
İşlemciyi kullanan başka bir uygulama vs var mı? Görev yöneticisinden oyun sırasında kontrol edip bizimle paylaşabilirsin.
Ayrıca Online oyunlar aldıkları yamalarla oyun motorlarını güncelliyorlar. Haliyle işlemci ihtiyacı artmıştır. Daha iyi bir işlemciye geçmen gerek.
Şimdilik çözüm için;
Grafik ayarlarını en yükseğe getirebilirsin.
FPS'i belli bir seviyede kitleyebilirsin.
frekans dediğiniz tam olarak nedir acaba 2400 3000 mhz yazan mıSorulan sorulara cevap vermiyorsun ki yardım edelim.
İşlemci frekansı ne durumda?
İşlemciyi kullanan başka bir uygulama vs var mı? Görev yöneticisinden oyun sırasında kontrol edip bizimle paylaşabilirsin.
Ayrıca Online oyunlar aldıkları yamalarla oyun motorlarını güncelliyorlar. Haliyle işlemci ihtiyacı artmıştır. Daha iyi bir işlemciye geçmen gerek.
Şimdilik çözüm için;
Grafik ayarlarını en yükseğe getirebilirsin.
FPS'i belli bir seviyede kitleyebilirsin.
RAM hızı değil, İşlemci Frekansı. CPU Frekansı olarak geçiyordu Afterburner'da. Eğer onda da sıkıntı yok ise söylediklerimi uygulayarak biraz daha rahat oynayabilirsin.frekans dediğiniz tam olarak nedir acaba 2400 3000 mhz yazan

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.