Hocam birincisi işlemci ekran kartını besleyebilir. İkincisi A320 anakart Intel işlemciye olmaz. Üçüncüsü kasadaki PSU nedir bilmemiz gerekir. Ekran kartı için uygun mu değil mi?
Elinizde hazır bir bilgisayar varsa o işlemci alacağınız ekran kart ile en iyi ihtimal %20-25 darboğaz yapar. Elinizdeki işlemciyi satıp yerine 9700K veya 9600K alırsanız darboğaz yapmaz.
Aynı işlemciyi 1650 Super'in performans dengi olan 1060 6 GB ile 3 yıldan beri kullanıyorum, şu ana kadar dediğiniz şekilde bir darboğazla karşılaşmadım. Ağır oyunlarda ucu ucuna beslediği doğru, ancak kullanıcının elinde bu tarz bir işlemci varsa 1650S alıp kullanabilir, herhangi bir şekilde problem teşkil etmez.
İ5 7500 ile BF1, BF5 ve benzeri çok oyunculu oyunlarda darboğaz yaşanabilir. Hele ki sistemde 8 GB RAM varsa oyun keyfi diye bir şey kalmaz. Bir yükseltme yapılacaksa sistem elden çıkartılıp bir 6/12 işlemciye geçiş yapmak iyi olur.
Elinizde hazır bir bilgisayar varsa o işlemci alacağınız ekran kart ile en iyi ihtimal %20-25 darboğaz yapar. Elinizdeki işlemciyi satıp yerine 9700K veya 9600K alırsanız darboğaz yapmaz.
İ5 7500 ile BF1, BF5 ve benzeri çok oyunculu oyunlarda darboğaz yaşanır. Hele ki sistemde 8 GB RAM varsa oyun keyfi diye bir şey kalmaz. Bir yükseltme yapılacaksa sistem elden çıkartılıp bir 6/12 işlemciye geçiş yapmak iyi olur.
Aynı işlemciyi 1650 Super'in performans dengi olan 1060 6 GB ile 3 yıldan beri kullanıyorum, şu ana kadar dediğiniz şekilde bir darboğazla karşılaşmadım. Ağır oyunlarda ucu ucuna beslediği doğru, ancak kullanıcının elinde bu tarz bir işlemci varsa 1650S alıp kullanabilir, herhangi bir şekilde problem teşkil etmez.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.