Oyunlarda kaç derece oluyor? Bizde Gigabyte RX 5700XT var. Oyunlarda VRAM ısısı 80-85 derece.Benim MSI mech GP RX5700'üm var, FurMark testinde belleklerinin ısısı 96 dereceyi gördü. Sizde kaç derece bellek ısısı?
ASUS TUF RX 5700'lerin VRAM soğutmaları eksikti bildiğim kadarıyla. MSI Afterburner'dan oyunlarda VRAM sıcaklığına bakabilirsiniz.
Oyunlarda kaç derece oluyor? Bizde Gigabyte RX 5700XT var. Oyunlarda VRAM ısısı 80-85 derece.
Öyle bir şey yapmanı önermem. Bileşenleri yükseltene kadar kullan. Gerekirse VSR ile yüksek çözünürlükte çalıştır oyunları. 1060'a da dönülmez hocam.
Güncelleme;
Evet arkadaşlar birkaç denemeler yaptım ve yine işlemci kullanımı %100'dü ve sorunu çözemediğim için ekran kartını söküp ASUS STRIX 1060 6 GB ekran kartımı geri taktım.
Güncelleme;
Evet arkadaşlar birkaç denemeler yaptım ve yine işlemci kullanımı %100'dü ve sorunu çözemediğim için ekran kartını söküp ASUS STRIX 1060 6 GB ekran kartımı geri taktım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.