i5 7500 ve RX5700 darboğaz yapar mı?

Asus TUF RX 5700'lerin VRAM soğutmaları eksikti bildiğim kadarıyla. MSI Afterburner'dan oyunlarda VRAM sıcaklığına bakabilirsiniz.
Benim MSI mech GP RX5700'üm var, FurMark testinde belleklerinin ısısı 96 dereceyi gördü. Sizde kaç derece bellek ısısı?
Oyunlarda kaç derece oluyor? Bizde Gigabyte RX 5700XT var. Oyunlarda VRAM ısısı 80-85 derece.

ASUS TUF RX 5700'lerin VRAM soğutmaları eksikti bildiğim kadarıyla. MSI Afterburner'dan oyunlarda VRAM sıcaklığına bakabilirsiniz.

Oyunlarda kaç derece oluyor? Bizde Gigabyte RX 5700XT var. Oyunlarda VRAM ısısı 80-85 derece.

Benimde o civarlarda geziyor ama FurMark testini açtıktan 10dk sonra 96 dereceyi gördü. (8X MSAA açık)

Bilmiyorum ekran kartını arkadaşım çok uyguna verdi bana şimdi işte darboğaz oluyor dediğiniz gibi işlemci fiyatları ucuz değil e yeni monitör de alamam param yetmez şu anlık o yüzden büyük ihtimal kendi ekran kartım 1060 6 GB'a döneceğim. Peki sizece bu ekran kartı için en uyumlu işlemci nedir? Yukarda bir arkadaş bahsetmişti ekran kartından tam verim alamadığım için şu an ekran kartı maks 67 dereceyi gördü VRAM ısıları da ki keza aynı civarlarda.

Son düzenleme:
Öyle bir şey yapmanı önermem. Bileşenleri yükseltene kadar kullan. Gerekirse VSR ile yüksek çözünürlükte çalıştır oyunları. 1060'a da dönülmez hocam.

Darbogazdan nasıl kurtulacağım peki yani işlemcide çok yük var PC'yi donduyor oyunu donduruyor bunu nasıl çözeceğim.

Güncelleme;
Evet arkadaşlar birkaç denemeler yaptım ve yine işlemci kullanımı %100'dü ve sorunu çözemediğim için ekran kartını söküp ASUS STRIX 1060 6 GB ekran kartımı geri taktım.

Güncelleme;
Evet arkadaşlar birkaç denemeler yaptım ve yine işlemci kullanımı %100'dü ve sorunu çözemediğim için ekran kartını söküp ASUS STRIX 1060 6 GB ekran kartımı geri taktım.

Sorması ayıp ne kadara almıştınız RX5700'ü.
Güncelleme;

Monitörünüzün çözünürlüğü ne FreeSync desteği var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı