i5 7500 vs. i5 7600 vs. i7 7700

Buda mümkün fakat amd oyun konusunda 1 tık geride stream gibi konularda daha önde bilemedim
Sana söyleyeyim mi, o "tık" da fark ettirmiyor aslında. Ben R5 1600 kullanıyorum ve o farkın eksikliğini hiç hissetmedim. Ayrıca şu iki şeyi de dikkate almak gerekiyor. Birincisi, AMD işlem gücü olarak çok daha yüksek. İkincisi, bu "tık" sadece 1080P için geçerli. 2K ve 4K için değil ve şu andan itibaren 1080P'nin ömrünün artık sonuna geldiğini düşünürsek çok da takılmaması gereken bir "tık". Hele render gibi şeylere biraz ilgin falan varsa yapıyorsan kesinlikle takılmaması gereken bir "tık".

Sana söyleyeyim mi, o "tık" da fark ettirmiyor aslında. Ben R5 1600 kullanıyorum ve o farkın eksikliğini hiç hissetmedim. Ayrıca şu iki şeyi de dikkate almak gerekiyor. Birincisi, AMD işlem gücü olarak çok daha yüksek. İkincisi, bu "tık" sadece 1080P için geçerli. 2K ve 4K için değil ve şu andan itibaren 1080P'nin ömrünün artık sonuna geldiğini düşünürsek çok da takılmaması gereken bir "tık". Hele render gibi şeylere biraz ilgin falan varsa yapıyorsan kesinlikle takılmaması gereken bir "tık".
Renderda falan performansı daha iyi ama ben ilgilenmiyorum. Yeni alacağım monitörde 1080p ryzen alsam pişman olmam ama soğutucu falanda almam gerekecek overclock için. Intelde çok iyi yarın sipariş etmeyi düşünüyordum ama bu kararsızlık beni bitirecek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı