i5 760, GTX 1050 Ti'a darboğaz yapar mı?

Remexia

Kilopat
Daha fazla  
Sevdiğim bir arkadaşımda i5 760 bulunmakta. GTX 1050 Ti almayı düşünüyor. Lakin darboğaz yapar mı bu konuda pek karar veremedik. Bu yüzden sizlerin yardımına ihtiyaç duyduk. Acaba bize yardım edebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata onu alacağına i3 6100 alsın 500 - 600 TL arasında, eğer onu alırsa kesinlikle darboğaz yaşar, o kart için çok yetersiz bir işlemci olur. Oyun için sistem topluyorsa ekran kartı kadar işlemci de çok önemli. Biraz daha paraya kıyıp bu işlemciyi almasını tavsiye ederim. Çok çok kullanılan en performanslı ve fiyatı ucuz işlemci, yakın zamanda ben de alacağım, darboğaz yaşamazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA 5'de örneğin videoda görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir miktar darboğaz yapacaktır fakat rahatsız edecek düzeyde olacağını sanmıyorum. Eğer FPS takıntısı yoksa alınabilir youtubede test videoları var. Bir kaç tanesini bırakayım ben yinede.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı