Biraz daha zorlarsan 1000'e 2. El GT 1030'lar var.500 800 arası.
Biraz daha zorlarsan 1000'e 2. el GT 1030'lar var.
Hocam R7 240 işini görecektir için rahat olsun. Valorant, CS, LoL gibi oyunları çok rahat oynatır. 800TL'ye kadar bütçe ile R7 250'de bulabilirsin, ondan alabilirsen daha iyi olur.
Teşekkür ederim ben arada kontrol ederim. Başka önerisi olan varsa buradayım. İlgi ve alakanız için teşekkürler. İyi günler dilerim.
Bu arada 2 GB olandan mı almalıyım 4 GB olandan mı?
Ama 700'e fansız, pasif soğutmalı 0 GT 1030 da vardı diye hatırlıyorum. Pek ısınmayan kart zaten. Benim cs yüksek grafiklerde hiç donmuyor. Bir de alırken DDR 4 değil GDDR5 al. DDR 4'ler ucuz oluyor o yüzden dikkat et.Usta öğrenciyim çalışamıyorum. Oyun hesaplarımı satarak 800 TL falan toplayabildim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.