i5 760 Sisteme ekran kartı önerisi

Bakayım bir

Aslında şu an Valorant ve Fortnite'ı rahat oynuyor zaten önemli olan PUBG

Şu mantıklı geldi aslında biraz.

Hmmm siz PUBG Mobile'den bahsediyorsunuz değil mi eğer öyleyse fark illaki olacaktır. Bu arada GTA 5 gibi oyunlar oynuyorsa büyük fark olacaktır.

R7 240 ile Steam PUBG oynayıp zevk alıyorsa GT 1030 da kesinlikle fark olacak ve mutlu edecektir. Arada çok fark var iki kartın.

Evet oldukça fark var ama bu işlemci ve RAM yeterli gelir mi diye düşünüyorum bunları değiştirmek için anakart değişmem gerek bu da yeni bilgisayar toplamak oluyor (1 2 ay daha bekleyip toplayacağım zaten bu ufaklığın olacak )maalesef R7 240 ile 30 40 FPS alıyor kendim de test ettim GT 1030 alınca işlemci ve RAM yeterli gelir mi FPS sorunu az da olsa ortadan kalkar mı acaba yoksa RAM ve işlemci ile desteklemek gerekir mi

Aslında bu soruya bazı değerlere bakmadan cevap veremem ama tahminimce diğer bileşenleri değiştirmesenizde ekran kart sayesinde FPS artacaktır.

Aslında bu soruya bazı değerlere bakmadan cevap veremem ama tahminimce diğer bileşenleri değiştirmesenizde ekran kart sayesinde FPS artacaktır.

Hangi değerlere bakmanız lazım bakamaz mıyız bir şey değişmeyeycek ise 1.500TL vermek istemiyorum açıkçası Bi'de benim anakartım GT 1030'a sorun çıkarır mı yoksa çalışır mı her anakarta her GPU takılmaz diye duymuştum.

Sorun çıkarmaz çalışır. MSI Afterburner'dan ekran kartı ve işlemci kullanımına bakmam lazım eğer işlemci az ekran kartı fazla kullanılıyorsa değiştirmeniz fark yaratacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…