i5-7600 Alanlar Hata Mı Yaptı?

O kadar kötü mü ya? Ben çok memnunum yalnız.
Çok küçük fark var, üst seviye ses sistemi/kulaklık ile fark zor anlaşılır. Fakat fark var mı var, fark var dedik ama çöp demedik. Ben harici ses kartı ve üst seviye ses sistemi kullanıcısı olduğum için, kabak gibi farkı hissediyorum. Abartısız tıpkı 4K vs 1080p farkı gibi.

Kaliteli harici ses kartından önce, herkese dahili ses kartı güzel gelir.

Ben öğrenciyim, bana yetiyor ağabey. Ayrıca sizin sistemi merak ettim. Paylaşır mısınız?

ALC1220, Xonar DGX ayarında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ses kayıt sırasında bozuluyor, ses Youtube'un sıkıştırması yüzünden bozuluyor, sesi dahili ses kartın ile dinliyorsun tam farkı alamıyorsun ve sesi giriş/orta seviye kulaklık/hoparlör ile dinliyorsun farkı daha da az anlıyorsun. Kanlı canlı deneseniz ALC1220'nin bile yüzüne bakmadan 500 lira ses kartına harcarsınız.

Hepsi aynı hocam. Çok kafa yormaya gerek yok bu işlerde.

Ben öğrenciyim, bana yetiyor ağabey. Ayrıca sizin sistemi merak ettim. Paylaşır mısınız?
Bende sistem falan yok, oyun oynamıyorum tek yaptığım 4K Blu-Ray film izlemek, onuda ayda 1-2 defa yapıyorum. Masaüstü bilgisayarım LGA775 üzerinde SB1550 ses kartı ve GT 740 var. Bu sistemi HTPC olarak salonumda TV'ye bağlı şekilde kullanıyorum. Ses sistemim microlab x15 5.1 DTS var. Değiştirmek Z-906 almak istiyorum ama para yetiştiremiyorum 1 senedir. Bunun haricinde günlük kullandığım MSI GL62 6QD dizüstü bilgisayarım var.

Bu arada ses sistemi almak isteyenler için microlab'ı şiddetle tavsiye ederim. Tam bir fiyat performans canavarı, 1-2 model hariç hepsi f/p canavarı. Her zaman f/p taraftarı oldum. Yalnız microlab bulabilirseniz, bulması epey zor.

Hepsi aynı hocam. Çok kafa yormaya gerek yok bu işlerde.
Aslında giriş/orta seviye hoparlör/kulaklık kullanıcıları için ses kartı şart değil.

Fakat yinede giriş seviye hoparlör/kulaklık olsa bile bariz fark hissediliyor. Sadece farkın tümünü elde edemiyorsun o kadar.

Bu videoda 18:40'dan itibaren Ali Güngör'ün yorumunu kes ve yüz ifadesine bak anlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…