i5 7600 ve GTX 1070 Sistem CS:GO mouse yavaş hareket etmesi ve kasması

Lemoniye

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyundayken ara ara mouse yavaş hareket etmeye başlıyor. Yavaştan kastım tam kontrolünü hissedemiyorum, bazen takılıyor ve olması gerektiğinden daha ağır hareket ediyor ve oyundayken Alt Tab yaptığımda 2 saniyeliğine mouse imleci aşırı yavaş oluyor, sonra düzeliyor. Yani tahminimce sorun genel olarak oyun ile alakalı. Bu sorun 2 gün önce falan başladı. Onun öncesinde böyle bir sorun yoktu. Bilgisayar daha 3-4 aylık ve 1 hafta önce format attım, V-Sync kapalı ne yaptıysam çözemedim. Son zamanlarda bilgisayarda yaptığım tek değişiklik MSI Gaming APP programını açılışta açılacak şekilde ayarladım ve Avast virüs programı yükledim oyunda 300 FPS alıyorum. Herhangi bir kasma söz konusu değil fakat bu sorun başladığından beri çok çok ufak bazı kasmalar fark etmeye başladım.(20-30 FPS'lik düşüşler) Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Sistem özelliklerim:
  • Windows 10
  • MSI GTX 1070 8 GB Ekran kartı
  • 12 GB RAM
  • i5-7600 3.50 GHz İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak emin değilim ancak bazı virüs programları sizden habersiz olarak rutin taramalar yapabiliyor. Bu da oyun sırasında denk geldiği zaman (herhangi bir oyunda) inanılmaz derecede sistemi yavaşlatabildiği için sizin de oyun performansızını net olarak etkiler. Msconfig'den başlangıçta Anti-Virüs programınızın başlatılmasını kolaylıkla durdurabilirsiniz. Rutin taramaları da programı kendiniz açarak bir kaç sekmeyi kontrol edip durdurun. Bir süre öyle deneyin. Sonuca göre hareket ettiğinizde zaten çözümü kendiniz bulacaksınız. ;)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı