i5 7600K 1.8 GHz Çalışıyor

Tahsin5160

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Donanım Ve Yazılım Satış
Herkese iyi forumlar arkadaşlar kullanmakta olduğum işlemcim gereğinden fazla düşük hızda çalışmaktadır ve voltajıda düşük göstermektedir. YouTube'den baktığım videolarda ise 4.0 GHz Aralığında Çalışmakta Battlefield 1'de CPU Kullanımı %100 çıkıyor. Diğer oyunlarda da durum aynı takılmalar yaşıyorum. Ne yapmam gerek, bana bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• 12567777.png
    12567777.png
    66,6 KB · Görüntüleme: 76
  • Desktop Screenshot 2019.07.20 - 14.57.17.58.png
    Desktop Screenshot 2019.07.20 - 14.57.17.58.png
    836,1 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
1.8 olan hız GPU Saati olabilir mi acaba? Bana öyle gibi geldi. MSI afterburner ayarlarından izleme bölümüne girip CPU Clock(CPU Saati) aktif edebilir misiniz OSD için.

M
1.8 olan hız GPU Saati olabilir mi acaba? Bana öyle gibi geldi. MSI afterburner ayarlarından izleme bölümüne girip CPU Clock aktif edebilir misiniz OSD için.
Muhtemelen GPU ' da değil ama bakmakta yarar olabilir.
Burada GPU 1.18'de yazıyor.

Fotoğrafta İşlemci Hızı diye gösterilen değer yüksek ihtimalle CPU ile alakalı değil. Harici Grafik kartının işlemci hızı diye düşünüyorum. O verilerde CPU Saat hızı görünmüyor. Benim düşüncem bu yönde.

1.8 GHz çalışsa GTA V'de 75 FPS vereceğini zannetmiyorum.

Daha önceki konudada söylediğim gibi o cpunun hızı değil AIDA64 programını yükleyip algılayıcıdan boştaki çalışma değerine bakın daha sonra stres testine sokup kaç hızında çalıştığına bakın hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı