i5 7600K işlemci yükseltme

Eger yazılım destegin hazır degilse niye piyasaya çıkarıyorsun? Beyninize kan mı gitmiyor neyin tartışmasını yapıyorsun? Gelmişsin burda adama fanboyusun diyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eger yazılım destegin hazır degilse niye piyasaya çıkarıyorsun? Beyninize kan mı gitmiyor neyin tartışmasını yapıyorsun? Gelmişsin burda adama fanboyusun diyorsun.
Piyasaya hazır işlemci fakat önceki nesil anakartlar için yeni güncellemeye ihtiyacı var x570 kullananlar %90'ı sorun yaşamıyor. Bu arada konuşmana dikkat etmeni tavsiye ediyorum.
Aynı şeyler yeni çıktığında Ryzen 2600'de de geçerliydi oradan biliyorum.
Tamam arkadaşlar tartışmayı bitiriyorum. AMD almayın AMD ısınıyor oyunlar kasıyor oyunları açmıyor..
Konu burada kapansın. Konu sahibi ihtiyacı olan bilgileri aldı artık kendi düşünsün taşınsın ve karar versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 7600k kasmaz dostum. Sorunu başka yerlerde ara. Yani kendince şu gerekli bu gerekli diyorsun fakat BattlefieldV gibi işlemciyi harcayan oyunlarda 100FPS altına düşürmüyor bahsettiğin işlemci.

%10 bile büyük bir rakam. Hiç Intel’de bu kadar problemli işlemci gördünüz mü?
AMD kendini bitirir böyle devam ederse. Zaten elindeki mühendisleri Intel’e kapatıyor sürekli.
Konuşmam da herhangi bir sorun görmüyorum. 2600 bu kadar problemli değildi hatırladığım kadarıyla.
3600 boşta 55 dereceleri görüyor yazılanlara göre. Stok soğutucu da olsa stok işlemci için bu sıcaklıklar aşırı derecede fazla.
Evet desnity 2’yi açmıyor, araştırabilirsin, bazı oyunlarda da takılma sorunları var. Testlerde bile gördüm.

i5 7600k kasmaz dostum. Sorunu başka yerlerde ara. Yani kendince şu gerekli bu gerekli diyorsun fakat BattlefieldV gibi işlemciyi harcayan oyunlarda 100FPS altına düşürmüyor bahsettiğin işlemci.
Tamam o zaman sorun çözüldü konu sahibine önerim RTX 2070 + i5 7600k güzel seçim. Madem besliyor neyi tartıyoruz burada?
Zaten dedim AMD çöp diye. 3-5 güne batar zaten.

Tamam o zaman sorun çözüldü konu sahibine önerim RTX 2070 + i5 7600k güzel seçim. Madem besliyor neyi tartıyoruz burada?

Zaten dedim AMD çöp diye. 3-5 güne batar zaten.
Seçim değil arkadaş zaten 7600K kullanıyorum diyor. Sen ise ısrarla Ryzen tavsiye ediyorsun.
Biz de 2K için değiştirmesine gerek yok diyoruz. Üstelik R5 3600 alıp 100 derece sıcaklıla oyun oynamasına hiç gerek yok.
Anakartı satıp ikinci el bir Z270 anakart alsa bile yeter. İkinci elleri ucuz bu anakartların.
O kadar kaynak paylaştım hala aynı kafa ile devam ediyorsun. AMD’nin kabul ettiği sorunu sen kabul etmiyorsun.
Kusura bakma fanboy ile tartışmayı gereksiz buluyorum, konuyu burada kapatıyorum.

Çekirdek sayısı oyunlarda önemli değil. 7600K OC ile 6 çekirli Ryzenleri geçiyor.
O anakart ile K serisi işlemci kullanmanın bir mantığı yok.
Kapıştıralım mı? Emin ol geçemez. Sadece 2 çekirdek fazlası yok 8 thread de fazlalığı var.

Seçim yap demem satın al anlamına gelmiyor ve ısrarla Ryzen önermiyorum. 9. nesil yerine 3000 serisi daha iyi seçim ve bekleyebilirse 10. nesil daha iyi olacaktır dedim ve özellikle Ryzen 3600 demedim Ryzen 3000 serisi dedim. Okumadığın çok belli..

Intel 9.nesil almayı bende mantıklı bulmuyorum. Technopat'ın topladığı Ryzen 3000 sistemlerde niye sıcaklık sorunu olmuyor? Boşta sistem sıcaklığı 50 dereceyse n'olmuş? Yükte 80'lere çıkmıyorsa gayet iyi. 50 derecenin zararsız olduğunu en iyi sen biliyorsun @dogant Şu AMD ısınıyor diyenlerin çoğu kullanıcı hatası.

Cevap vermek için değil de karşı tarafı anlamak için okuyalım yoksa diyalog değil monolog oluyor ve hiçbir yere varılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…