i5 7600K ve GTX 1060 3G sistem toplama

• Konuyu başlatan gKw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 45
  • Görüntüleme 4.217
i5 7600K ve 7500 arasında oyun performansı açısından fark çok azdır, o konuda rahat olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim k sevdası derken sonuçta turbo giriyo araya ben bilgisayarı oyun için topluyorum oynadığım oyunun zevkini almak için knight online,cs go,gta gibi oyunlarda fps en iyi şekilde olmasını istyrm bu bütçeyle

Ryzen işlemcisi bilmediğim inteli iyi bildiğim için seçtim.
Ryzen işlemciler, 7. nesil Intel işlemcileri yedi bitirdi. İntel seviyorsanız en az 8. nesil işlemcileri bekleyin.

i5 7600K ve 7500 arasında oyun performansı açısından fark çok azdır, o konuda rahat olabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıklayıcı çok güzel bir video teşekkür ederim.

Ryzen işlemciler, 7. nesil Intel işlemcileri yedi bitirdi. İntel seviyorsanız en az 8. nesil işlemcileri bekleyin.
8. Nesil Intel işlemci için herkes bekle diyor. Bu kadar büyük fark nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kafam çok karıştı, yarın toplayacaktım bilgisayarı ama iyice durdu beynim.

Eğer kesinlikle Intel istiyorsan ki böyle bir şey yapmana gerek yok diğer arkadaşların da dediği gibi yeni nesili bekle. Yeni nesil işlemciler 100 ve 200 serisi anakartlara artık çıkmayacak. Ölü bir platforma yatırım yapman kötü olur. Ryzen serisi düşünürsen de Ryzen 1600 ve 1060 6 GB'lı bir sistem toplanabilir.

Eğer kesinlikle Intel istiyorsan ki böyle bir şey yapmana gerek yok diğer arkadaşların da dediği gibi yeni nesili bekle. Yeni nesil işlemciler 100 ve 200 serisi anakartlara artık çıkmayacak. Ölü bir platforma yatırım yapman kötü olur. Ryzen serisi düşünürsen de Ryzen 1600 ve 1060 6 GB'lı bir sistem toplanabilir.
Beklemekte fayda var o zaman. Ryzen sistem istemiyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı