i5 7600K ve 7500 arasında oyun performansı açısından fark çok azdır, o konuda rahat olabilirsin.
Ryzen işlemciler, 7. nesil Intel işlemcileri yedi bitirdi. İntel seviyorsanız en az 8. nesil işlemcileri bekleyin.Teşekkür ederim k sevdası derken sonuçta turbo giriyo araya ben bilgisayarı oyun için topluyorum oynadığım oyunun zevkini almak için knight online,cs go,gta gibi oyunlarda fps en iyi şekilde olmasını istyrm bu bütçeyle
Ryzen işlemcisi bilmediğim inteli iyi bildiğim için seçtim.
i5 7600K ve 7500 arasında oyun performansı açısından fark çok azdır, o konuda rahat olabilirsin.
8. Nesil Intel işlemci için herkes bekle diyor. Bu kadar büyük fark nedir acaba?Ryzen işlemciler, 7. nesil Intel işlemcileri yedi bitirdi. İntel seviyorsanız en az 8. nesil işlemcileri bekleyin.
illa Intel diyorsanız kesinlikle bekleyin 8.nesli. i5 6 çekirdek olacak ve fiyatı da aşağı yukarı şimdiki i5'le denk olacak.Kafam çok karıştı, yarın toplayacaktım bilgisayarı ama iyice durdu beynim.
Beklemekte fayda var o zaman. Ryzen sistem istemiyorum.Eğer kesinlikle Intel istiyorsan ki böyle bir şey yapmana gerek yok diğer arkadaşların da dediği gibi yeni nesili bekle. Yeni nesil işlemciler 100 ve 200 serisi anakartlara artık çıkmayacak. Ölü bir platforma yatırım yapman kötü olur. Ryzen serisi düşünürsen de Ryzen 1600 ve 1060 6 GB'lı bir sistem toplanabilir.
Bence 7.nesil intel alınmamalı. Ya Ryzen ya da 8.nesil beklenmeli.Sistem gayet iyi hocam alabilirsiniz gönül rahatlığı ile.
Kalan parçalar için bütçeniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.