Gayet güzel sistem. Eğer OC yapılmayacaksa daha ucuza bir soğutucu alınıp daha iyi SSD veya PSU alınabilir. Bir de anakarta bu para veriliyorsa çok az daha verilip Krait Gaming alınmasını öneriyorum.
Benim bütçem netleşti bütçem 5000 TL. Ben nerede yanlış yapıyorum veya gereksiz olan fazla pahalı olanlar nedir işlemci ve ekran kartı dışında? Bi yardımını rica edeceğim bu sefer daha kapsamlı geldim işin kolaylaşacaktır
Benim bütçem netleşti bütçem 5000 TL. Ben nerede yanlış yapıyorum veya gereksiz olan fazla pahalı olanlar nedir işlemci ve ekran kartı dışında? Bi yardımını rica edeceğim bu sefer daha kapsamlı geldim işin kolaylaşacaktır
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim lakin intel işlemciye çok ihtiyacım var. Squad oynadığım için squad oyunu şuan alphada ve optimizasyon sorunları olduğu için amd ve intel işlemcide %45-50 lere kadar varan performans farkları oluyor.
Hocam öncelikle çok teşekkür ederim lakin intel işlemciye çok ihtiyacım var. Squad oynadığım için squad oyunu şuan alphada ve optimizasyon sorunları olduğu için amd ve intel işlemcide %45-50 lere kadar varan performans farkları oluyor.
Hocam o zaman yeni ekran kartlarını beklemeniz daha faydalı olacak. Çünkü hem ekran kartı hem de RAM fiyatları uçmuş durumda. Nisan ayında çıkan yeni işlemciler ve ekran kartları belli biraz daha ucuza toplayabilirsiniz.
Arada 1000 lira var. İnternetten kısa bir araştırma yaptım ufak bir mhz farkı dışında birşeye rastlamadım? Etkili bir fark var mı aralarında temel fark nedir anlayamadım gerçekten
Hocam o zaman yeni ekran kartlarını beklemeniz daha faydalı olacak. Çünkü hem ekran kartı hem de RAM fiyatları uçmuş durumda. Nisan ayında çıkan yeni işlemciler ve ekran kartları belli biraz daha ucuza toplayabilirsiniz.
Evet görünüşe göre bekleyeceğim hocam.. Mecburen yapacak pek birşey yok. Ayberk kardeşin de dediği gibi gtx 20xx ekran kartlarını beklemek mantıklı gibi şu mevcut sistemi koruyarak.
Markalara çok takılmayın. Hepsinin içindeki GPU GTX 1060 GPU'su zaten. Farkları marka isimleri, Gaming X, ROG Strix, G1 Gaming veya Windforce, Jetstream gibi, tasarım ve soğutma farkları.