i5 7600K ve RX 480 Sistem Önerisi

Mesajımı düzenledim, buyrun bakın sisteme.
Bu piyasada GTX 1060'ı ucuz fiyata bulmak cidden zor iş yahu.
GTX 1050 Ti ile PUBG keyfi çıkarabilirsiniz. Göründüğü kadar güçsüz bir kart değil.

Mesajınıza şuanda göz attım gerçekten bana çok yardımcı oldunuz topladığınız sistemden A'dan Z'ye yararlanacağımı bilmenizi isterim :) Ekran kartı olarak 1050ti yerine en azından 1060 istememin sebebi biraz ileriye dönük olmasıydı. Fiyat engeline takıldı herhalde belki bütçede esnetme yapmak zorunda kalacağım anlaşılan :) Monitör ve Ekran Kartı hariç diyelim bir sistemde olan herşey bunlardır değil mi? Cpu soğutucusuda yazmışssınız teşekkür ederim bu topladığınız sistemde Monitör hariç kulaklık klavye ve mouse u zaten saymayacağımızı söylemiştim herşey tamamdır herhalde ? :)

Gayet güzel sistem. Eğer OC yapılmayacaksa daha ucuza bir soğutucu alınıp daha iyi SSD veya PSU alınabilir. Bir de anakarta bu para veriliyorsa çok az daha verilip Krait Gaming alınmasını öneriyorum.

Monitör için piyasaya hiç hakim değilim yalnız 700-800 civarı olabilir. Overclock yapmayı düşünüyorum. Şuanda kilit konu ekran kartı. 1060 fiyatlarına baktım da gerçekten içinden çıkılabilecek gibi değil.

Sistem bütçesi : 5000 civarında.

Sistemi hazır toplamak yerine parçaları teker teker sipariş verip evinizde toplayabilirsiniz. İlk mesajımı okursanız bilgisayar toplamak sanıldığı kadar zor değil demiştim :)
Şahsen işlemci takmanın zor olduğunu, hassas bir parca olduğunu düşünmüşümdür. Bir arkadaşımın bilgisayarı için işlemci değiştirdim, ve gayet kolaydı. Korkmak yerine kendiniz toplamayı deneyin derim :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı