Tabii ki yenilenebilir;Dizüstü bilgisayar, termal macun yenilenebilir mi?
Tabii ki yenilenebilir;
Sıcaklıklara göre cevap verebilirim, yüksek ise çok fazla yük altında çalıştırmamak iyi olacaktır.Şu an termal macun'um yok. Sonra yapsam olur mu acaba? Uygulamayı indirdim şimdi oyuna girip atacağım buraya fotoğraf.
Muhtemelen 5-10 dk afk beklesem fps 60a çıkar ve ısınıp yüksek fan sesi gelmeye başlar.Sıcaklıklara göre cevap verebilirim, yüksek ise çok fazla yük altında çalıştırmamak iyi olacaktır.
Aslında sıcaklıklar gayet normal. Yüksek ısının altında dereceler. Kaç dakikadır oyundasınız?Muhtemelen 5-10 dk afk beklesem fps 60a çıkar ve ısınıp yüksek fan sesi gelmeye başlar.
Oyuna girdim, fotoğraf attım.Aslında sıcaklıklar gayet normal. Yüksek ısının altında dereceler. Kaç dakikadır oyundasınız?
Oyuna girdim, fotoğraf attım.
Evet dediğim gibi fps yükseldi ve fan sesi yükseldi.Aslında sıcaklıklar gayet normal. Yüksek ısının altında dereceler. Kaç dakikadır oyundasınız?
Oynamaya devam et. Bakalım ne kadar sürede kaç dereceyi görecek.Evet dediğim gibi fps yükseldi ve fan sesi yükseldi.
88 dereceye kadar çıktı GPU.Oynamaya devam et. Bakalım ne kadar sürede kaç dereceyi görecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.