i5-8250U 1.60 GHz Görünüyor

Gabehcoud

Centipat
Normalde işlemci GHz 1.6 ve turboyla birlikte 3.4 GHz. Birkaç gün öncesine kadar bu şekilde görünüyordu. Fakat şu an bilgisayardan özellikleri kontrol ettiğimde 1.6 ya 1.8 olarak görünüyor. Bu hatanın sebebi ne olabilir? Düzeltme yolu var mıdır? Performans olarak bir problem yok şarjda ve uygulamada kullanırken 3.4'e çıkıyor.

IMG_20190830_004751.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anormal olan nedir tam olarak açıklar mısınız? Normalde i5-8250u 1.6 GHz'de çalışır, turbo değerleri 3.40'dır.
Hocam bana anormal gelen 1.6 GHz ve 3.4 GHz gösterirken neden bir anda 1.6 GHz ve 1.8 GHz göstermeye başladı onu anlayamadım sadece. Bu tablonun anlık değer göstermediğini de biliyorum. Daha dün 1.6 GHz ve 3.4 GHz olarak görünüyordu

Normalde işlemci GHz 1.6 ve turboyla birlikte 3.4 GHz. Birkaç gün öncesine kadar bu şekilde görünüyordu. Fakat şu an bilgisayardan özellikleri kontrol ettiğimde 1.6 ya 1.8 olarak görünüyor. Bu hatanın sebebi ne olabilir? Düzeltme yolu var mıdır? Performans olarak bir problem yok şarjda ve uygulamada kullanırken 3.4'e çıkıyor.

Eki Görüntüle 433194
aga düzelte bildin mi

Eki Görüntüle 433194
düzelte bildin mi aga

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı