i5-8250U ısınıyor

Sanmıyorum zaten bakımlık durumu yoktu bilgisayarcı kendi de bakımlık çok birşeyi yoktu toz falan o yüzden normalden az ücret aldı. Başka öneriniz var mı acaba ssd takarken yanlış bir şey mi yaptım
SSD işlemci trafiğini kaldırdığı için 3-4 derece ısı artması normal. Oyundan oyuna değişir ısı durumu.
 
SSD işlemci trafiğini kaldırdığı için 3-4 derece ısı artması normal. Oyundan oyuna değişir ısı durumu.
Anladım dostun eyvallah. Pes 2018 de biraz ısınması normal galiba. Long darkı da epic games ten açıyorum. Bugün Bi habere denk geldim epic games arka planda ekstra Bi işlem yaptığı için işlemci ekstra (20 dereceye kadar))
ısınıyormuş.
 
Benimki Zoom'da yanıyor (sıcaklığı ölçmedim ama elini koyunca bile hissedersin sıcaklığı resmen odanın sıcaklığı artıyor).
 
Arkadaşlar, Casper Nirvana F650 NVIDIA GeForce 940MX Intel i5-8250U 8 GB RAM bilgisayarıma Patriot Burst model SSD aldım. SSD'yi HDD yerine HDD'yi de DVD ROM bölmesine taktım. Fakat SSD'yi taktığım zamandan beri işlemci aşırı ısınıyor. Oyuna girip HWMonitor ile baktığımda maks 96 derece olduğunu gördüm fakat oyun esnasında sürekli bu değerde değil. Aşağıya sürekli seyrettiği değerleri bıraktım. Fakat dediğim gibi HWMonitor maks 96 derece olduğunu yazmış. İki gün önce termal macun fan bakımı vs. yaptım. Fakat hala aynı.

Bende de MX130 4 GB RAM modeli var cidden çok ısınıyor bıktırdı artık beni bu işlemi overclock yapmıştım tabii overclock denmezde Ultrabook bir işlemciye hızlamdırdım 3GHz'ye kadar bir yararı olur dedim olmadı çok ısınmaya başladı ilk aldığımda o kadar olmuyordu rahat Payday2 bile oynuyordum zaten Casper markası soğutma pek iyi değil neyde şu an ETS 2 falan oynuyorum düşük grafikler 30 FPS yani ama bakım yapmadım hiç 2 senedir bende bir an önce GameGaraj Pollux 3T10A geçmeyi düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı