i5 8250u sistem düşük performans

mertinator

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600
RX 6750 XT
16 GB RAM
480 GB SSD
1TB HDD
Bilgisayarımın hafızası az olduğu gerekçesiyle bir format attım bilgisayarıma.(laptop kullanıyorum) formattan sonra ufak performans kayıpları yaşadım ve şu an oyunlarda drop yiyorum fazlasıyla sistem özelliklerim
GeForce MX130.
8 GB RAM
Intel i5 8250u.
240GB SSD.
1TB harici hard disk.
Drop sorunlarını gidermesi için yok optimizasyon uygulaması yok RAM temizleme falan her şeyi yükledim ama yine de hiçbir şey değişmedi.
Eğer tekrar format at diyorsanız atarım eğer bir işe yarayacaksa.

Bilgisayarımın hafızası az olduğu gerekçesiyle bir format attım bilgisayarıma.(laptop kullanıyorum) formattan sonra ufak performans kayıpları yaşadım ve şu an oyunlarda drop yiyorum fazlasıyla sistem özelliklerim.
GeForce MX130.
8 GB RAM.
Intel i5 8250u.
240GB SSD.
1TB harici hard disk.
Drop sorunlarını gidermesi için yok optimizasyon uygulaması yok RAM temizleme falan her şeyi yükledim ama yine de hiçbir şey değişmedi.

Driverlarınızı indirdiniz mi?

Bilgisayarımın hafızası az olduğu gerekçesiyle bir format attım bilgisayarıma.(laptop kullanıyorum) formattan sonra ufak performans kayıpları yaşadım ve şu an oyunlarda drop yiyorum fazlasıyla sistem özelliklerim
GeForce MX130.
8 GB RAM
Intel i5 8250u.
240GB SSD.
1TB harici hard disk.
oyunlarda drop yiyorum demişsin cpu ve ekran kartı kullanımları kaç oyun içi ekran paylaşır mısın sıcaklık değeri de dahil drop işemci ram veyahut ekran kartı kaynaklı mı öğrenebilirdik

Oyunlarda drop yiyorum demişsin CPU ve ekran kartı kullanımları kaç oyun içi ekran paylaşır mısın sıcaklık değeri de dahil drop işemci RAM veyahut ekran kartı kaynaklı mı öğrenebilirdik.

Normalde dengeli bir kullanıma sahip fakat ben bunu uygulamalarla performansı sona çektim. Sıcaklık değeri 80 derece ve üstünde.
Oyunlarda drop yiyorum demişsin CPU ve ekran kartı kullanımları kaç oyun içi ekran paylaşır mısın sıcaklık değeri de dahil drop işemci RAM veyahut ekran kartı kaynaklı mı öğrenebilirdik.

Normalde 150 FPS üstü alıyorum LoL gibi oyunlarda fakat bir anda düşüyor 2-3 saniyelik kasmalar yaratıyor. Her şeyi tekrar sıfırlamak gibi bir düşüncem var ama performans yine düşer diye korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı