Değerler normal iyi oyunlar dilerim.
Bilgisi olan yok mu ?Reis şimdide 60fps seyrederken bi anda ses robotikleşiyor ve slow motion gibi kasmalar oluyor birkaç saniyeliğine
60 FPS oynamanız gerek. Yanlış hatırlamıyorsam DDR3 940MX ile 1920x1080 çözünürlükte ve en düşük ayarlarda sabit 60 FPS almıştım. Tele kamera açısıydı.
Buradan en güncel sürücüyü indir:
Temiz kurulum kutucuğunu işaretleyerek sürücüyü yükle. Sonra masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını aç. Sırayla 3D ayarlarının yönetilmesi-->tercih edilen grafik işlemci-->yüksek performanslı Nvidia olarak ayarla. Oyun ayarlarından ise 60 FPS'ye kitle işaretli olsun ve DX 11 kutucuğunu işaretle.Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
www.nvidia.com.tr
Hocam MX130 kartım ile deneyebilir miyim orijinal fifa var ise60 FPS oynamanız gerek. Yanlış hatırlamıyorsam DDR3 940MX ile 1920x1080 çözünürlükte ve en düşük ayarlarda sabit 60 FPS almıştım. Tele kamera açısıydı.
Buradan en güncel sürücüyü indir:
Temiz kurulum kutucuğunu işaretleyerek sürücüyü yükle. Sonra masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia denetim masasını aç. Sırayla 3D ayarlarının yönetilmesi-->tercih edilen grafik işlemci-->yüksek performanslı Nvidia olarak ayarla. Oyun ayarlarından ise 60 FPS'ye kitle işaretli olsun ve DX 11 kutucuğunu işaretle.Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
www.nvidia.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.