i5 8250U'lu laptopa yükseltme önerisi

Peki hocam SSD konusunda ne önerirsiniz? HP 83F9 anakart, m2 destekliyor mu? Kaç GB SSD almalıyım?

Peki hocam SSD konusunda ne önerirsiniz? HP 83F9 anakart, m2 destekliyor mu? Kaç GB SSD almalıyım?
hemen bakıyorum hocam m2 desteği varmı diye bana biraz süre verirseniz geri dönüş yapabilirim

hocam sanırım anakart desteklemiyor m.2 NVME ssd fakat adaptör ile kullanılabilir fakat buda size ciddi bir maaliyete maal olur onun yerine 512GB sata ssd almak daha mantıklı olur bence

O zaman sata ssd alayım. Ram için 8 gb takviye yeterli mi?

CPU Z indirip SPD ve Memory kısmının fotoğraflarını atın, yardımcı olayım.

500GB SATA SSD için gereksiz pahalı. Değmez.

O zaman sata ssd alayım. Ram için 8 gb takviye yeterli mi?
bende 12GB kullanıyorum 8+4 bana yetiyor gündelik kullanımda ve oyunlarda fakat siz öğrenciyseniz 16Gb alıp 20GB yapmanız daha iyi olur fakat şimdi 8GB alıp bir süre 12GB kullanıp ardından tekrar ram updatei yapmak daha az maaliyetli olur bence fakat 8GB ram alsanız yeter diye düşünüyorum

CPU Z indirip SPD ve Memory kısmının fotoğraflarını atın, yardımcı olayım.

500GB SATA SSD için gereksiz pahalı. Değmez.
kaliteli olsun diye samsung baktım fakat sizde haklısınız pahalı olduğu bir gerçek ama adaptör+m.2 NVME ssd almak daha pahalıya patlar

single cahannel 8GB kullanıyorsunuz 8GB alıp 8+8 16GB yapın keyfinize bakın raminizin CL değerinide biliyorsanız size güzel bir samsung ram bakabilirim efendim

CL17 ise bu ram bence gayet uygun efendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…