Peki hocam SSD konusunda ne önerirsiniz? HP 83F9 anakart, m2 destekliyor mu? Kaç GB SSD almalıyım?hocam fotoğrafa baktım iki slot var fakat birtane 4GB anakarta gömülü muhtemelen yani 8GB ram alıp 12GB yapabilir yada daha fazla bütceniz varsa 16GB alıp 20GB ram olarak kullanabilirsiniz iyi günler efendim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
hemen bakıyorum hocam m2 desteği varmı diye bana biraz süre verirseniz geri dönüş yapabilirimPeki hocam SSD konusunda ne önerirsiniz? HP 83F9 anakart, m2 destekliyor mu? Kaç GB SSD almalıyım?
hocam sanırım anakart desteklemiyor m.2 NVME ssd fakat adaptör ile kullanılabilir fakat buda size ciddi bir maaliyete maal olur onun yerine 512GB sata ssd almak daha mantıklı olur bencePeki hocam SSD konusunda ne önerirsiniz? HP 83F9 anakart, m2 destekliyor mu? Kaç GB SSD almalıyım?
O zaman sata ssd alayım. Ram için 8 gb takviye yeterli mi?hemen bakıyorum hocam m2 desteği varmı diye bana biraz süre verirseniz geri dönüş yapabilirim
hocam sanırım anakart desteklemiyor m.2 NVME ssd fakat adaptör ile kullanılabilir fakat buda size ciddi bir maaliyete maal olur onun yerine 512GB sata ssd almak daha mantıklı olur bence
Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hemen bakıyorum hocam M.2 desteği var mı diye bana biraz süre verirseniz geri dönüş yapabilirim
Hocam sanırım anakart desteklemiyor M.2 NVMe SSD fakat adaptör ile kullanılabilir fakat bu da size ciddi bir maaliyete maal olur onun yerine 512 GB SATA SSD almak daha mantıklı olur bence
Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yolluyorum.CPU Z indirip SPD ve Memory kısmının fotoğraflarını atın, yardımcı olayım.
bende 12GB kullanıyorum 8+4 bana yetiyor gündelik kullanımda ve oyunlarda fakat siz öğrenciyseniz 16Gb alıp 20GB yapmanız daha iyi olur fakat şimdi 8GB alıp bir süre 12GB kullanıp ardından tekrar ram updatei yapmak daha az maaliyetli olur bence fakat 8GB ram alsanız yeter diye düşünüyorumO zaman sata ssd alayım. Ram için 8 gb takviye yeterli mi?
kaliteli olsun diye samsung baktım fakat sizde haklısınız pahalı olduğu bir gerçek ama adaptör+m.2 NVME ssd almak daha pahalıya patlarCPU Z indirip SPD ve Memory kısmının fotoğraflarını atın, yardımcı olayım.
500GB SATA SSD için gereksiz pahalı. Değmez.
CPU Z indirip SPD ve Memory kısmının fotoğraflarını atın, yardımcı olayım.
500GB SATA SSD için gereksiz pahalı. Değmez.
single cahannel 8GB kullanıyorsunuz 8GB alıp 8+8 16GB yapın keyfinize bakın raminizin CL değerinide biliyorsanız size güzel bir samsung ram bakabilirim efendim
CL17 ise bu ram bence gayet uygun efendim
Hocam terimleri çok bilmiyorum. CL değerine nereden bakılıyor bir bakayım. Sonra atayım.single cahannel 8GB kullanıyorsunuz 8GB alıp 8+8 16GB yapın keyfinize bakın raminizin CL değerinide biliyorsanız size güzel bir samsung ram bakabilirim efendim
efendim bu link size yardımcı olurHocam terimleri çok bilmiyorum. CL değerine nereden bakılıyor bir bakayım. Sonra atayım.