i5 8400 - 1060 Sistem

Monitöre dair herhangi bir verilmemiş sanırım. Zira oyun odaklı bilgisayar toplamada pastadaki en büyük payı her zaman ekran kartı almalıdır, 1070 alacak bir bütçe varken 1060 almak pek doğru olmaz, hatta ram fiyatları uçmuşken şimdilik 1 adet 8gb alıp ileride yanına bir 8 daha ekleyebilir bütçeyi aşmamak adına. Yeni çıkan AAA oyunlarda 1070'de bile 2k yeterli gelemeyebiliyor, hatta PUBG gibi bir oyunda bile ultra ayarlarda 1070le 60 fps ortalama ancak alınıyor (45lere kadar bile düşüyor belirli alanlarda, benchmark videolarına bakılabilir). Geleceği de düşünerek GTX 1070'in seçilmesi önemli, arada performans olarak ciddi bir fark var.
Bana Max. 4900 Ssdli bir sistem toplar misin acaba ? INTEL ve NVDIA bileşenleri olursa memnun olurum

Bana Max. 4900 Ssdli bir sistem toplar misin acaba ? INTEL ve NVDIA bileşenleri olursa memnun olurum

Şansına güne dolar sürpriziyle uyandık, 4900'ün üzerine çıktı sistem.
upload_2017-10-27_9-22-46.png

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Akasa markasini vatan computerda bulabilir miyim ?

@Kdeger gigabyte bileşenleri sıkıntı yapar mı acaba ? Ekran kartı sogutma açısından Ve sistem overclock oluyordu değil mi ? Bu konularda sıkıntılarım varda biraz.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.Akasa markasini vatan computerda bulabilir miyim ?

@Kdeger gigabyte bileşenleri sıkıntı yapar mı acaba ? Ekran kartı sogutma açısından Ve sistem overclock oluyordu değil mi ? Bu konularda sıkıntılarım varda biraz.
Ben de Gigabyte ekran kartı kullanıyorum, OC için Gigabyte'ın Xtreme uygulaması gayet başarılı. Kısaca sıkıntı yaşamazsın.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı