i5 8400 + GTX 1660 Ti düşük FPS performansı

İşletim sistemi
Windows 10
Turbo Modda İ7-7700HQ 28W harcıyor UV ile. TDP'si 45W. Özetle denilen her durum için doğru değil. Soğutmayı iyileştirmek yarar sağlar ancak belki de macun kalitesiz veya sahte olabilir. 2020 MX4 model macunların çoğu sahte piyasada. İlgili bilgiler internette var. Bunun gibi bir durum olabilir.

Macun ve soğutmayı iyileştirin. Bunun yanı sıra UV'de yaparsak daha sağlam bir adım atmış oluruz.
Dh de bir abimiz Teknobiyotik'in Türkiye distribütorü olduğunu yazmış. Diğer konulara da baktım macun büyük ihtimal orjinaldir. UV konusunda da ne derseniz o, o zaman :D veya İstanbulda gösterebileceğim bir bilgisayarcı var mı ? Kasayı götürürsem belki farklı bir sorun da bulabilirler bilemedim🥲
Dün işlemci fanlarını araştırdım. En son be quiet pure rock 2 siparişi verdim. 212 evodan hem daha ucuz hem de daha sessiz gözüküyor. Isınma sorunu kökten çözülür umarım 🤓
Pure rock 2yi takabilmek için tüm kasayı söküp baştan takmam gerekti. Güzel bir temizlik oldu aynı zamanda :) Sorun da.kalmadı. normal şartlarda 45-50C stabil çalışıyor. tekrardan.yorumlar için teşekkürler.
The end of the topic .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı