i5 8400 Sisteme Windows 7 Kurma

Mura_t

Megapat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Ö.G.G
Şu an orijinal Windows 10 Pro işletim sistemi kurulu memnunum fakat bir oyunda performans farkına bakmak için Windows 7 kurmak istiyorum. Anakartım B360M Aorus Gaming 3, kendi sitesinde Windows 7 driverler yok. Nasıl bir yol izleyerek kurabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an orijinal Windows 10 Pro işletim sistemi kurulu memnunum fakat bir oyunda performans farkına bakmak için Windows 7 kurmak istiyorum. Anakartım B360M Aorus Gaming 3, kendi sitesinde Windows 7 driverler yok. Nasıl bir yol izleyerek kurabilirim?
8.nesil işlemciye Windows 7 kurulmaz. Mecbur Windows 10 kullanmanız gerekiyor. Windows 10'da daha sağlıklı çalışır.

7 çalıştırılabilir ama desteği az ve Microsoft'un "DESTEKLENMEYEN DONANIM" yazısından kaçmak baya bir zor.
Düzenleme:Hatırlarsam kurulumda USB farede çoğunlukla desteklenmiyor. PS/2 fare varsa ve anakartta PS/2 portu varsa onu kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı