Yeni almış oldugum sistemde tüm oyunlarda stutter sorunu yaşıyorum. Sistem özelliklerimi ve oyundayken bilgisayarın ısı degerlerini ve HD Tune Pro ile harddisk testini fotograf ile paylaşacagım altta. Sorunu biraz daha açmak gerekirse mesela 100 FPS alıyorum oyunda. 100'den 90'a düştügü zaman anlık takılmalar oluyor ve bu tüm oyunlarda böyle. Takılma oldugu zaman işlemci degerleri %50'larda seyredip ekran kartı degeri %99'dan %90'a düşmektedir. Ekran kartının clock hızı hiç degişmiyor. Denedigim oyunlar Fortnite, LoL, Archeage, Mafia 2. Nedense LoL ile Fortnite de ilk el çok takılma olurken 2.maça girdigim zaman takılmalar azalıyor.
Ek olarak Vsync'i açıp kapattım hızlı Vsync de açıp kapattım ama hiçbir şey fark etmedi. Mesela 75 Hertz sabitken FPS 73'e düşüp takılıyor bu sefer de. Bu sorun yüzünden monitorde hertz düşüşü vardır deyip yeni bi monitor de aldım ama sorun çözülmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Ek olarak Vsync'i açıp kapattım hızlı Vsync de açıp kapattım ama hiçbir şey fark etmedi. Mesela 75 Hertz sabitken FPS 73'e düşüp takılıyor bu sefer de. Bu sorun yüzünden monitorde hertz düşüşü vardır deyip yeni bi monitor de aldım ama sorun çözülmedi.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör: