Bu bilgisayarda mı? Eğer öyleyse BIOS çipi ile değil farklı bir şey ile sorun oluşmuştur. Belki işletim sistemi bozulabilir. Daha üst şeyler olacağını sanmıyorum. BIOS çipinin macOS kurarken yakından bile pek alakası yok zaten.
Bu bilgisayarda mı? Eğer öyleyse BIOS çipi ile değil farklı bir şey ile sorun oluşmuştur. Belki işletim sistemi bozulabilir. Daha üst şeyler olacağını sanmıyorum. BIOS çipinin macOS kurarken yakından bile pek alakası yok zaten.
BIOS'tan ekran kartı yerine UHD'yi seçince, görüntü çıkışını da ayarladın mı? Daha fazla sorun veya kurulumda hata ile karşılaşırsan yeni konu açabilirsin.
Bu macOS değil aksine BIOS ile alakalı bir şey. Bunu macOS yapmamış, siz BIOS ayarlarını kurcalarken olan bir şey. Onun dışında eğer görüntü kablosu hala R7 240'a bağlıysa ondan dolayı bilgisayar oradan görüntü vermemiş olabilir.
Bu macOS değil aksine BIOS ile alakalı bir şey. Bunu macOS yapmamış, siz BIOS ayarlarını kurcalarken olan bir şey. Onun dışında eğer görüntü kablosu hala R7 240'a bağlıysa ondan dolayı bilgisayar oradan görüntü vermemiş olabilir.
7400 RPM gibi bir hızda HDD alırsanız çok bir oyun yavaşlığı yaşayacağınızı sanmıyorum. Onun dışında Monterey imajı sanırım 16 GB belleklere yetmiyordu. İsterseniz deneyebilirsiniz ancak benim önerim 32 GB bellek kullanmaız olacaktır. Onun dışında Technopat'daki imajlarda zaten sisteminiz için gerekli EFI dosyası mevcut. Eğer o sorun çıkartırsa EFI oluşturabiliriz.