i5 8600 GTX 1650 Alınır mı?

Daha fazla  
Link: SIFIR - GAMİNG SİSTEM-İ5 8600-16GB RAM-GTX 1650-EVE TESLİM - Toplama Masaüstü Modeller İlanları sahibinden.com'da - 729713877

Bunu ekran kartsız bir şekilde SSD'yi 480 GB yaparak 2700 TL'ye alabiliyorum. Black Friday gelincede güzel bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Sistem tamamen sıfır her şey garantili ve kutulu imiş ben gidip elden almayı düşünüyorum. Görsel temsili imiş. Sizce alınır mı alırsam ilerde hangi ekran kartını takmalıyım?

Adam istersem ekran kartını değiştirebiliyor imiş fakat o önemli bir parça diye oradan almayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır yazmış ama kasayı kullanıyor, 2. el için bence kesinlikle değmeyecektir o paraya. Ryzen 5 3600 ve 1650 alırım daha iyi.
Kasa görsel amaçlı temsili. Her şey 0 kutulu gidip mağazadan alacağım.
Bİrde ekran kartını 1060 yaparak tüm kasayı SSD'siz bir şeklide 4200TL'ye alabiliyorum hazırda SSD'im var çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa görsel amaçlı temsili. Her şey 0 kutulu gidip mağazadan alıcam.
Bİrde ekran kartını 1060 yaparak tüm kasayı SSD'siz bir şeklide 4200tl'ye alabiliyorum hazırda ssdim var çünkü.
Ryzen kullanan arkadaşlarım da İntel daha pahalıya daha düşük performans veriyor diye şikayetçi şansa bakar mısınız :D

Kazıklanmak için güzel bir yöntem. Sıfır yazmış ama kasayı kullanıyor, 2. el için bence kesinlikle değmeyecektir o paraya. Ryzen 5 3600 ve 1650 alırım daha iyi.

Isınıyo moruk (!)
Ryzen kullanan arkadaşlarım da İntel daha pahalıya daha düşük performans veriyor diye şikayetçi şansa bakar mısınız :D
Bu her işlemcide geçerli değil ve şansa bak ki benimde 2 tane arkadaşlarım işemci yanıyor diye şikayetçi hemde 4 fanlı kasalarda ben gözümle gördüğüme mi inanmalıyım senin dediğinie mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı