i5-8600 tabanlı PC toplama

Fatih1033

Kilopat
Toplayacağım bilgisayarda
Gaming PC Toplama Sihirbazı - Oyun bilgisayarı toplama sihirbazı - incehesap.com
ve ASUS GTX 1070 Dual 8GB GDDR5 256 bit DX12 ve PSU olarak da Thermaltake TR2s 600W kullanmayı düşünüyorum. Bu bilgisayarı fiyatta çok uçmadan daha iyi hale nasıl getirebilirim ya da fiyatta düşüklük sağlayarak performansı aynı kılabilir miyim? Ayrıca bu bilgisayar için iyi bir monitor önerebilir misiniz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe yaklaşık olarak 11.000 tl. Sistemi zaten ayrı ayrı sitelerden kararlaştırdım fakat hepsini yazmak yerine bir siteden link attım. sistemi kendim montajlarım. Monitorede bütçe dışında 2000 tl ayırabiliyorum.

İ5-8600 AMD oluyordu galiba [emoji23]
Şaka mı bu? 13.000'e İ5 8600 sistem asla değmeyeceği için 8700K veya 2700X ikilisinden biri tercih edilmeli. 8700K yazmadığı için de arkadaş dikkate almadım 8600'ü.
Ayrıca İ5 8600 fiyatını zerre haketmiyor.

Bu sistem özelliklerinde çok bilgim yok onun içinde sizlerden yardım istiyorum. Anakartı değiştirmeden sisteme AMD ekleyebiliyorsak işlemci markası farketmez. Sisteme pahalı bir kasa alıcaktım ama 1400 tl kasayı düşürüp ekran kartını arttırmayı düşünüyorum hangisi daha ideal olur.

Bu sistem özelliklerinde çok bilgim yok onun içinde sizlerden yardım istiyorum. Anakartı değiştirmeden sisteme AMD ekleyebiliyorsak işlemci markası farketmez. Sisteme pahalı bir kasa alıcaktım ama 1400 tl kasayı düşürüp ekran kartını arttırmayı düşünüyorum hangisi daha ideal olur.
İsminin hakkını veriyorsun dostum :D konumuza dönersek bilgisiz olman senin kötü bir sistem kullanacağın anlamına gelmez bütçeni belirtip Technopat ailesinden öneri sistemleri bekle sana en uygun en performanslı sistemi belirlerler ve alırsın gönül rahatlığıyla kullanırsın iyi forumlar

Hocam ben size bir kaç soru sormak istiyorum:
Sistem sadece oyun için mi?
Amacınız 1080p mi 2K mı yoksa 4K oyunculuk mu?
Sistemin sizi ne kadar götürmesi gerekir?

Hocam ben size bir kaç soru sormak istiyorum:
Sistem sadece oyun için mi?
Amacınız 1080p mi 2K mı yoksa 4K oyunculuk mu?
Sistemin sizi ne kadar götürmesi gerekir?
Hocam sistem sadece oyun için değil fiyatta aşırılık olmıyacaksa tabikide 4k olmasını isterim ama size verdiğim bütçede max kaç oluyorsa razıyım. Sistem ne kadar uzun götürürse o kadarda iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı