Çözüldü i5 8600 ve GTX 1070 Ti sistem Fortnite'da kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HakiM00

Hectopat
Fortnite'ı ilk yüklediğimde oyunu açtım, sisteminiz için en iyi ayarlara göre oyna diye seçenek çıktı. Evet'e basar basmaz PC'nin elektriği gitti. İkinci kez oyuna girdim, oynarken oldu. Sonra prizi değiştirdim PC'nin. Birkaç gün oynadım sorunsuz, sonra oyuna dünkü yaptığım güncelleme sonrası girdim yine aynısı oldu. Bugün destansıda sorunsuz oynadım. Neden böyle yapıyor? PC özellikleri;
  • Intel i5 8600 3.1
  • MSI GTX 1070 Ti
  • 8 GB RAM
  • Gigabyte B360M anakart
  • Aerocool KCAS 650 W 80+gold güç kaynağı

Çözüm
Güç kaynağının sıcaklığını değil kendisini test etmeniz gerekiyor. Ödünç alabileceğiniz bir yer varsa alıp deneyin. Bana sorun güç kaynağındamış gibi geliyor.
Güç kaynağının sıcaklığını değil kendisini test etmeniz gerekiyor. Ödünç alabileceğiniz bir yer varsa alıp deneyin. Bana sorun güç kaynağındamış gibi geliyor.

Çözüm
Ama sorun güç kaynağında olsa hiç açmaması gerekmiyor mu? CS:GO falan son ayarda oynuyorum sıkıntı yok. Fortnite'da da en son girdiğimde sıkıntısız oynadım bir ilk girdiğimde bir de güncellemeden sonra ilk girdiğimde oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelle ile ilgili olsa hadi oyun kapanır diyelim. Ama sizin sistem komple kapanıyor. Daha önce başıma geldiği için söylüyorum.

Usta sistemi 5 ayda topladım harddisk de bozuk çıktı. 6 ay oldu bir de güç kaynağıyla uğraşmayayım simdi sorunun güç kaynağında olduğunu anlamanın baska yolu yok mu?
Evdeki elektrikte sorun olamaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum ekran kartında dahi sıkıntı olabilir. Malesef burdan emin olmz güç. Farklı donanımlar ile denemeniz gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı