Fortnite'ı ilk yüklediğimde oyunu açtım, sisteminiz için en iyi ayarlara göre oyna diye seçenek çıktı. Evet'e basar basmaz PC'nin elektriği gitti. İkinci kez oyuna girdim, oynarken oldu. Sonra prizi değiştirdim PC'nin. Birkaç gün oynadım sorunsuz, sonra oyuna dünkü yaptığım güncelleme sonrası girdim yine aynısı oldu. Bugün destansıda sorunsuz oynadım. Neden böyle yapıyor? PC özellikleri;
Güç kaynağının sıcaklığını değil kendisini test etmeniz gerekiyor. Ödünç alabileceğiniz bir yer varsa alıp deneyin. Bana sorun güç kaynağındamış gibi geliyor.
Güç kaynağının sıcaklığını değil kendisini test etmeniz gerekiyor. Ödünç alabileceğiniz bir yer varsa alıp deneyin. Bana sorun güç kaynağındamış gibi geliyor.
Ama sorun güç kaynağında olsa hiç açmaması gerekmiyor mu? CS:GO falan son ayarda oynuyorum sıkıntı yok. Fortnite'da da en son girdiğimde sıkıntısız oynadım bir ilk girdiğimde bir de güncellemeden sonra ilk girdiğimde oldu.
Usta sistemi 5 ayda topladım harddisk de bozuk çıktı. 6 ay oldu bir de güç kaynağıyla uğraşmayayım simdi sorunun güç kaynağında olduğunu anlamanın baska yolu yok mu?
Evdeki elektrikte sorun olamaz mı?