i5-8600K RX 580 sistem %100 CPU kullanıyor

sukrubilgicc

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Resimlerde gösterdiğim CPU kullanım oranları bana saçma geliyor. Ayrıca bu sebepten ötürü bilgisayarım donuyor konu hakkında bir fikri olan var mı?

i5-8600K.
Z370 Tomahawk.
16 GB 3200 MHz RAM.
RX 580 8 GB ekran kartı.
Sıvı soğutma.
M.2 SSD.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    77,6 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
GameLoop çok işlemci yiyor başka emülator indirmenizi tavsiye ederim.

GameLoop çok işlemci yiyor başka emülator indirmenizi tavsiye ederim.
Hocam öncellikle Pubg mobil oynuyorum ve bu oyunu daha iyi çalıştıran bir emilatör yok hadi bunuda geçtim kullandıgım sistemin aynısını kullanıp CPU Kullanımı %50 60 olan var maximum ama bana gelince %100 arkadaşımın işlemcisi anakartı benimki ile aynı , benim RAM lar onunkinden iyi ekran kartım yine onunkinden iyi ama gel görki böyle bir sorun yaşıyorum

Merhaba. Resimlerde gösterdiğim CPU kullanım oranları bana saçma geliyor. Ayrıca bu sebepten ötürü bilgisayarım donuyor konu hakkında bir fikri olan var mı?

i5-8600K.
Z370 Tomahawk.
16 GB 3200 MHz RAM.
RX 580 8 GB ekran kartı.
Sıvı soğutma.
M.2 SSD.

Cihaziniza virüs testi yapabilirsiniz. Ayrıca tüm emulatör uygulamaları çok işlemci yorar o yüzden normal olabilir.

Cihaziniza virüs testi yapabilirsiniz. Ayrıca tüm emulatör uygulamaları çok işlemci yorar o yüzden normal olabilir.
Virüs testi yaptığımda şöyle birşey ile karşılaştım ha eskiden sonuçlar temiz çıkarkende aynı sorunu yaşıyordum %100 cpu kullanıyodum , evet tüm emulator uygulamaları işlemci yorar ama sorun şu ki aynı sistemi kullanıp aynı oyunu oynadıgım ve sıkı bir takiple gözlemleyerek karşılaştırdığım arkadaşımın sistemi %50 60 benim sistemim %100 cpu kullanıyor ve bu karşılaştırmayı yaparken aynı oyunda aynı uygulamalar acıktı , virüs sonucları için resim ekledim bir türlü silemedim şunu bakarsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• vr.PNG
    vr.PNG
    31,6 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Geri
Yukarı