i5-8600K ve GTX 1060 Sistem

Dostum test videoları mevcut işlemci kullanımı BF1 gibi oyunlarda i5 8400 GTX 1060 ile %100 oluyor. Ekran kartına az da olsa arada darboğaz yapıyor. Bende i5 6402P var keşke diyorum bütçemi 4000 yapıp i7 6700 alsaydım. Bu şeyler genellikle bir kere alınıyor ya da ileride yükseltmeye ihtiyaç duyuyor almışken işlemci kısmında en iyisini almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Darboğazın kanıtı var mı hocam? Nerede, ne şekilde, hangi çözünürlükte darboğaz yapıyor? Bunlar önemli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 2:25 den sonra değerlere bakın. İşlemci %100 iken ekran kartı %80'lere kadar düşüyor.

I3 8100 neredeyse I5 6600 ile birebir. I5 6600'de söylediğiniz ekran kartlarına 1080P ultra ayarlarda darboğaz yapmaz. Bahsedilen değerler ortada bir darboğaz olduğunun göstergesi değildir. Eğer siz kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsanız, arka plandaki değerlerin geçerli durumda bir işlevi olmaz.

I3 8100 neredeyse I5 6600 ile birebir. I5 6600'de söylediğiniz ekran kartlarına 1080P ultra ayarlarda darboğaz yapmaz. Bahsedilen değerler ortada bir darboğaz olduğunun göstergesi değildir. Eğer siz kaliteli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsanız, arka plandaki değerlerin geçerli durumda bir işlevi olmaz.
Evet önemli değil fakat darboğaz hissettirince sıkıntı.

İmkanı yok. Bu işlemci çok güçlü bir işlemci. Darboğaz derseniz yanlış bilgilendirme yapmış olursunuz. Sistem güzel. PSU ve kasa için bütçeniz nedir?
Paşam nasıl yanlış demiş oluruz bariz darboğaz var attığım videoda. Her oyunda yapacak diye bir şey yok lakin var mı var. Ayrıca videolu kanıt atmışken neden yanlış bilgilendirme diye ceza yedim sonra yeniden kaldırıldı o ceza?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı